Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cobytuzmienic

Prosze pomozcie dobrac fryzure!Foto

Polecane posty

Gość cobytuzmienic

juz nie mam sily co zrobic z moimi wlosami podcinalam je ostatnio bo zaczely wypadac, ogolnie sa cienkie , jak pokrece nie podobaja mi sie, jak wyprostuje wygladam kiepsko, i jeszcze ta glupia grzywka...Macie jakies pomysly dziewczyny? Co do kolrku wlosow tez jetem otwarta,mialam kiedys i blond i rudy i czerwony, teraz mam ciemny braz ,czego nie widac na zdjeciu. Prosze doradzcie mi cos... http://zapodaj.net/4a100150f616.jpg.html

Gość cobytuzmienic
moze jakas fryzurka dobrana do ksztaltu twarzy , ale nie za krotka, mialam kiedys rozne krotkie fryzurki i zle sie w nich czulam, mimo,ze wszystkim sie podobalam ...

Gość daga1990s
a mnie sie podoba taka...

Gość cobytuzmienic
dzieki,ale marzy sie pelna ladnie ukladaja sie fryzurka...ciagle kombinuje i po dzisiejszych experymentach stwierdzilam, ze moze ktos obiektywnie mi doradzi bo juz mi brak pomyslow, w ciagu 3 lat mialam 100tki roznych fryzur a teraz znowu mnie ciagnie do jakiejs zmiany eh

Gość cobytuzmienic
fajnie,ze ktos rozumie ;) fajna strona z fryzurkami,dzieki:) probowalam juz asymterii ale nie moge miec za bardzo wycieniowanych wlosow bo wtedy wygladam jakbym ich nie miala ;) Kurcze,ze tez nie moge jak inne biegac w kucyku cale lata i zapuscic wlosy do pasa ;)

Gość cobytuzmienic
no i z ta grzykwa, asymetria odpada...kurcze co mnie podkusilo,zeby grzywke sobie zrobic taka ;/

Gość daga1990s
mnie sie tez te asymetrie podobają, ale to trzeba długo układać, a wiadomo czasami rano czasu na to nie ma. Wiem co znaczy miec cienkie/rzadkie włosy, polecam Ci uzywanie wax do włosów. W aptece kosztuje 20zł, podobno uzywaja tego nawet ludzie po chemioterapii. Ja uzywam 3 miesiace i zauwazylam ze mam sporo nowych małych włosów przy głowie :) i ogolnie teraz wyglądają niezle ;) Zapuszczanie to żmudna robota ale wiadomo ze z dluzszych wlosow mozesz wiecej wyczarowac.

Gość daga1990s
no nie jest brzydka ta grzywka przeciez :) tylko fakt - ciezko teraz z nia cos pokombinowac jakas fryzurę

Gość cobytuzmienic
a Ty daga masz dlugie wlosy? ten wax Ci b pomogl? kurcze moze sprobuje tylko,ze siedze za granica i nie wiem czy dam rade kupic cos takiego, z jakie on jest firmy? czasami mysle, ze lepiej mi sie uklada krotsze wlosy bo mam wprawe niz poldlugie bo nie mam pomyslow jak ;) masz jakies ulubione fryzury?pomysly?moze nie warto scinac teraz wlosow hmmm

Gość cobytuzmienic
moze ktos jeszcze doradzi, czy juz nikogo w domu nie ma ;)

Gość moim zdaniem masz bardzo
ladna fryzure :) Mozesz od czasu do czasu wyprostowac wlosy i juz inaczej ;) nie scinaj wlosow bo masz naprawde super fryzurke ;)

Ale ta fryzurka jest naprawde fajna :) grzywka tez jest ok :) mówisz, że odcień na zdjęciu to ciemny brąz... on ma taki troche granatowy połysk i jedyne co bym zmieniła to właśnie kolor, na jakis jaśniejszy... jasny brąz/ciemny blond.. a jeżeli chcesz coś pokombinować z fryzurą, to może coś takiego... zrobić przedziałek nieco z boku i na tą sama strone zaczesć grzywkę. Czasami może byc tak, że na jednej połowie głowy masz więcej włosów, a na drugiej mniej (ja tak mam), to wtedy zaczesz włosy na stronę, gdzie masz mniej włosów, a po drugiej stronie możesz je podpiąć jakąś ciekawą spinką.

Gość paka,anana
polecam ci boba moja kumpel przy takich wlasnie wlosach ma i super wyglada

Gość milka milka124
przedzialek z boku i grzywka na bok,kolorek czekoladowy braz

Gość natashka89
hej, masz troszke pyzatą twarzyczke powinnas wybrac fryzure ktora lekko nachodzi na twarz może to byc asymetria ale nie rezygnuj z dlugosci wlosow dlugie sa teraz modne, sprobuj zrobic sobie lekki balagan na glowie taki artystyczny nieład super to wyglada na pyzatych buziaczkach, ja osobiscie preferuje rozwalonego warkocza:) hehe pozdrawiam serdecznie

Gość sdfghjkl
zgadzam sie na boba,Jest tyle wersji boba ze cos dopasujesz.