Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aidenxx

signopam - potrzebuje informacji na temat tego leku..

Polecane posty

Gość aidenxx

jak silny jest, (widac tylko numerek 10), nie mam ulotki), czy zadziala, jesli bylby przeterminowany?

Gość aidenxx
wlasnie przeszukuje google.. ale nie moge znalezc informacji, czy jest np. silniejszy od relanium, tylko ogolne info na co sie go stosuje etc. i nie oszalalEM, pytam tylko czy jesli bylby przeterminowany (nie widac daty waznosci) to czy zadzialalby, ewentualnie jakie moga byc konsekwencje wziecia go?

Gość aidenxx
tam naprawde nie ma informacji czy jest np. silniejszy od relanium.. i jest napisane, ze nie powinno sie brac bo uplywie daty waznosci, ale nigdzie nie jest napisane co sie moze stac.. o to mi chodzi. ale mimo wszystko dzieki za chec pomocy..

Gość aidenxx
poza tym, moglabys zauwazyc, ze jestem AUTOREM.. chyba nie dokladnie czytasz moje posty, kornikowapanienka.

Gość aidenxx
zarowno relanium jak i signopam sa z gatunku benzodiazepinow, a signopam jest takze na stany lekowe, ma nie tylko dzialanie nasenne. zanim cos napiszesz, upewnij sie, ze masz racje..

Gość Pozytywnie nastawiony
Lek dość silny,gdy miałem napad lęku czy jakąś taką schize od razu cisza. Dobry uspokajacz,dość szybko działa tylko strasznie usypia i zamula,taka pustka w głowie ale dość krótko działa i trzeba często brać ,można sie uzależnic dlatego lepiej się skonsultować z lekarzem o dawkowaniu:)

Gość gość
witam znalazlem ten temat tutaj widze ze stary ale odpowiem tez biore signopam, jak mam ataki paniki albo oglnie stres, czy podenerwowanie 10mg dziala dobrze, dobrze uspokaja, ale lepiej nie naduzywac, bo sie mozna uzaleznic, a dawki przestaja dzialac