Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuyj

spodnie rurki

Polecane posty

Gość kukuyj

Co myslicie o spodniach rurkach? Mam 20lat, kiedys mi sie nie podobaly ale teraz nie wyobrazam sobie zycia bez nich, chodzi mi o dzinsy. Tylko mam maly problem z ich kupowaniem, szczerze mowiac to nie taki maly;/ Otoz jestem szczupla ale mam troche grube lydki i nie moge przecisnac niektorych malych rozmiarow a jak wezme wiekszy to znow na tylku bedzie wisiec, ja lubie obcisle:P A jakie buty nosicie do rurek?

Gość ella3333@o2.pl
bardzo lubie rurki nosze je najczęściej do butów na obcasie ale także do balerinek

Gość no sliczna jest
te lubie rurki, nosze do obcasow, balerin, zimą do kozaków

Gość kukuyj
a w jakich sklepach najczesciej kupujecie? bo ja jak mowie mam problem zeby znalezc odpowiedni rozmiar, bo musze miec maly ale z tymi lydkami problem

Gość no sliczna jest
nie mam swoich ulubionych sklepów. gdzie spotkam fajne tam kupuje. nie wiem co Ci poradzić.

Gość ella3333@o2.pl
ja w Ravelu i Zarze najczęściej

Gość kukuyj
a jak ceny mniej wiecej?

Gość kukuyj
w moim miescie nie ma tych sklepow wiec zako bywam

Gość kukuyj
Kupilam dzis spodnie:p moze jakosc nie bedzie najlepsza bo kupilam je na targu;/ ale przynajmniej jakos latwiej udalo mi sie znalezc rozmiar 34:) podobaly mi sie inne ale niestety nie bylo, te tez sa w miare ok, zaplacilam 70 zl. Kupujecie ubrania na targu? ja zadko ale spodnie chyba jednak musze;/

Gość na serio myslisz,
że w sieciówkach jest o wiele lepsza jakość od targowych spodni? mylisz się, tam też są ciuchy made in china.

Gość kukuyj
moze masz racje ale chyba nie w kazdych:)

Gość na serio myslisz,
jesli chodzi o bluzki to pewnie tak, jakosc moze byc gorsza. ja sie juz niejednokrotnie przejechałam na spodniach ze znanych seciowek typu new yorker czy house. po praniu są obcisłe super leża a po paru godzinach wiszą i kolana wypchane

Gość upssssss s
ja nosze rurki rozmiar 40 wiem że nie powinnam nosić rurek z takim rozmierem ale, mam to w dupie anarchia rządzi :P

Gość kukuyj
wlasnie ja tez kupialm kiedys dwie pary spodni w galerii tylko juz nie pamietam w jakim sklepie, jedne rurki drugie troche szersze i teraz mi leza bo rzeczywscie tak sie naciagly ze nie nadaja sie juz do chodzenia. Wlasnie w housie kiedys byl duzy wybor spodni a u nas jest tylko kilka par i to wiekszosc albo bardzo marszczonych, albo przedzieranych, moze nie wyglada to najgorzej ale takie przedzierane to po paru praniach zrobi sie juz dziura;/ ogolnie teraz ciezko o jakies fajne ciuchy;/

Gość kukuyj
ja ostatnio bardzo czesto chodze w balerinach bo jest mi poprostu wygodnie:)

wydaje mi sie ze kazde buty pasuja do takich spodn, ja akurat dostalam rurki ale prawdziwe z lat 80 od mamy, tylko nie koncza sie na biodrah czy gdzies, tlyko w polowie brzucha :P ale tego nie widac - bo masz wkoncu bluzke, sa idealne, nie niszcza sie i w lydkach jest ok. szukaj dalej:)

Gość na serio myslisz,
no w housie spodnie mają bardzo lipną jakość, dlaetgo wole już targowickie, mam 2 pary i są ok ;)

Gość upssssss s
Ciężko o fajne i dobre gatunkowo ciuchy bo mało kto wie że to co przysyłają do naszych sieciówek z większych europejskich miast to przebrany chłam którego oni nie sprzedali swoim rodako a, biedne większość biednych polek myśli że kupiła sobie kiecke z najnowszej kolekcji a, w rzeczywistości kupiła kiecke której tam nikt nie chciał :O

Gość kukuyj
Ja zdecydowanie musze miec biodrowki, nie wygodnie mi sie chodzi w takich z wysokim stanem, moze i nie zawsze widac bo to zalezy jaka bluzke ubierzesz ale ja to czuje, wole biodrowki:) ale kazdy ma przeciez swoj gust:)

Gość kukuyj
Podobaja mi sie tez spodnie w kolorze szarym, jednak nigdzie nie moge takich znalezc;/ oczywisicie mowie tez o rurkach

Gość na serio myslisz,
szare widziałam ostatnio w croppie

Gość kukuyj
nie kupowalam tam nigdy spodni, jakies koszulki tak i jestem zadowolona w miare ale jak ogladalam spodnie to takie liche mi sie wydaja

Gość na serio myslisz,
z croppa też nigdy nie miałam gaci, ale bluzki bardzo lubie. ostatnio sie obkupiłam na wyprzedaży :D

Gość Iwonkaaa70
Ja polecam fajne spodnie crocsa na zlotych wyprzedazach, pasuja idealnie do ocasow, podkreslaja ksztalty, chyba teraz maja tam promocje sa za 70 procent ceny, szkoda ze ja kupilam wczesniej :(