Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagro-zona

mieszkacie wsrod muzlumanow?

Polecane posty

Gość zagro-zona

jestem w anglii od kilku lat, mieszkam caly czas w tym samym miejscu i bardzo mi sie tu podoba, jeszcze w tamtym roku planowalismy, ze kupimy tu dom. ale teraz zmienilam zdanie, bo nasza okolica zmienia sie w kolebke islamu. na ulicach wszedzie widac muzlumanow chodzacych grupami, ostatnio ktos powybijal szyby w fajnym starym barze i w offlicense na rogu i wszyscy wiedza, ze to oni. 3 domu w ktorych dzieci przystepnowaly do komunii w tym roku zostaly obrzucone w nocy przed komunia balonami z farba, dziewczyny na ulicach sa wyzywane, moja kolezanka ostatnio w uniformie do pracy czekala na autobus i dwoch mezczyzn zaczelo na nia krzyczec i ja szarpac. teraz wozi uniform do pracy ze soba i tam sie przebiera. w zeszlym roku na swieta wybijali okna z wystawami swiatecznymi. czy u Was tez cos takiego sie zdarza? nie chcemy sie wyprowadzac, to miejsce to nasz dom od lat, znamy tu wszystkich sasiadow, sklepy, bary, szkoly. ale na ulicach robi sie niebezpiecznie.

boze czy ludzie nie wiedza ze na swiecie sa inne kraje niz polska czy uk?;-)) trzeba tez odrozniac huliganow od danej nacji - tak zdarzylo sie mieszkac wsrod muzulmanow ale nie imigrantow;-))

o to ze chyba mozna sie wyprowadzic do innego kraju,ale muzulmanow wszedzie jest pelno,nawet w polsce w duzych miastach podobno.

Gość CanPeakers
Ja rowniez mieszkam wsrod muzulmanow i nigdy nie mielismy zadnych problemow z nimi. Mysle, ze po prostu trafilas na zlych ludzi. Pomysl o przeprowadzce

zdesperowana----no chyba tak.ja tez nie lubie muzulmanow.wiekszosci z nich przynajmniej

Gość whoa whoa
Dlaczego tak nienawidzisz katolikow, droga muzulmanko? Przeciez urodzilas sie i wychowalas jako katoliczka. Zmienilas zapewne wyznanie dla meza, ktorego poznalas za granica i ktory od tamtej pory nakazal ci noszenie chusty na lbie. Pamietaj, ze twoja rodzina to rowniez katolicy, wiec co zyczysz swojej rodzinie aby ich Hitler zagazowal? Jestes chora na mozg, no ale tak to juz jest. Maz Arab cie niezle wyszkolil hahah

Gość simples.
u mnie muzułmanie zamalowują plakaty na których są półnagie kobiety (np bielizna lub reklama filmu) bardzo się muszą gorszyc :) i w ogóle to hipokryci, niby tak ich kobiety odsłaniające co nieco gorsza ale potrafia z samochodu drzec japę jak widzą jakaś dziewczyne... a teraz ramadan (oczywiscie tez wielkie kłótnie kiedy zaczyna się to dziwadztwo), najlepsze jest to że każdy ma swoją teorie jak go obchodzic, jeden znajomy twierdzi że jak bedzie jadł w dzień w ciemnym pomieszczeniu to go Allah nie zobaczy :D

ZDŻ - a taki, ktory zaglebia sie w pupe takiej kobiety to ... ass-hole?

Gość szapaga
Naprawde przeszlas na muzulmanizm? Dlaczego? I co ci to daje? Dlaczego zdecydowalas sie wyprzec wlasnej wiary. Dla faceta????

Gość Retyrety
Darwin sie w grobie przewraca jak biadolicie o tych waszych Allahah i innych bezsensownych wierzeniach ;)

Gość male pytanieeeee
do muzulmanki oskarzasz katolikow o nietolerancje a muzulmanie wcale nie sa az tacy tolerancyjni dla innych religii jak ci sie wydaje, pokaz mi chociaz jednego muzulmanina, ktory np ozenil sie z dziewczyna o innej religii i przeszedl na jej wiare..nie ma takich, oni uwazaja, ze islam jest jedyna wlasciwa religia a reszta to niewierni, kazdy fanatyzm religijny jest niebezpieczny czy to katolicy czy muzulmanie wiec nie przesadzaj tutaj, a poza tym z tego co mowi asami muzulmanie islam to religia milosci a od ciebei zieje wrecz nienawiscia wiec i chyba taka prawdziwa muzulmanka nie jestes

Gość Krisps
"Taka zaściankowość, dulszczyzna, zacofanie, niewiedza, połączona z wszędobylskim katolicyzmem," muzułmanka nie rozśmieszaj mnie :D niewiedza i ignorancja prowadzi do jednego : do wyznawania religii, jaliejkolwiek. Zawsze bawiły mnie takie ludziska wierzace w cos czego nie ma i ieszcze kłocace sie z wyznawcami innych smiesznych religi.

Gość jezdzilismy ostatnio prywatnie
po Turcji i po muzulamanskich, w duzej czesci krajach b. Jugosławji. tak milych, goscinnych ludzi dawno nie spotkalam. Zararwzali do domow na noc, nie chceli pieniedzy, karmili. oprowadzali. fajni ludzie, mieszkania, tematy do rozmów. A;le mysle,ze imigraci to troche inny typ ludzi 0- tak jak i Polacy za granica sa o wiele gorsi w stosunkach miedzyludzkich niz w kraju. Wszelkie getta z musu sa niedobre. To samo w dzilnicach murzynskich w USA. A i w Jackowie - moze nie niebezpiecznie, ale , w porownaniu tak do USa, jak i Polski - beznadzeijnie,

Gość muzulmanka.....
male pytanieeeee znam muzułmanina Polaka! Ma żonę Angielkę. Muzułmankę. Znam wielu chrześcijan, Pakistańczyków czy hindusów, którzy przeszli na chrześcijaństwo wcześniej będąc wyznawcami islamu czy hindu. Są protestantami, chodzą do Abundant Life Centre w Londynie. No ale ty powielasz kolejny standard. Że jak kobieta zmienia wiarę to dla faceta. Bzdura. I jak muzułmanin to nigdy nie zmieni wyznania. Kolejna bzdura, kolejny stereotyp, kolejna osoba szufladkująca ludzi. Dlaczego wy się nie chcecie otworzyć na wiedzę, Polacy? Dlaczego powielacie stereotypy? To przynosi nam wstyd, całemu narodowi.

Gość Krisps
Dlaczego wy się nie chcecie otworzyć na wiedzę, Polacy? Muzulmanka a ty otworzylas sie na wiedze i przyjelas do swiadomosci ze Allah to tylko wymysl ludzki? Uznajesz ewolucje ewolucje czy wierzysz w czary mary? Tak z ciekawosci pytam...

Gość co za prostaki
nie widze zadnej roznicy jak sie odnosza do mnie sasiedzi Neimcy czy sasiedzi muzulmanie! No bo widocznie nie mam na czole napisane "Rasistka" :-O tak samo jak ja sie z respektem do nich odnosze tak samo oni do mnie.I tyle w temacie.

Gość Bassiaa
Muzulmanie sa ok dopoki nie zaczna nawijac o Allahu i o dziwnych zakazach ktorych musza sie wystrzegac ( np. tego nie zjem bo nie wiem czy halal :D i niech zagłodza sie na smierc ale nie zjedza) halal i haram to niezła glupota...ale reszta jest ok. mam sasiada muzulmana. Jak sie wprowadzil to zaprosil cala nasza rodzine do jego domu na poczestunek. Potem jak upiekl ciasto to przyszedl sie podzielic...czasem dzwoni czy wszystko ok. No po prostu wzrusza mnie ta swoja przyjacielskoscia :) ale nie wszyscy tacy sa. Na szczescie ja trafiam na wiekszosc fajnych :)

Gość co za prostaki
taaa ciekawe a niby czemu moja wypowiedz nie jest na poziomIe co?

Gość ukladam puzzle
celem muzułmanów jest wybicie niewiernych i islamizacja całego świata.

"Zdesperowana Domowa Żona ror czy ty musisz nawet obelgi tak drobiazgowo rozkminiac ? " analiza jest wpisana w moj zawod;-)) nie musze - ale nawyklam dracjonalnego "ustosunkowywania sie";-)))

Gość niech ktos stresci
wypociny ROR. Przez te literowki jej tekst jest nieczytelny.

Gość damama
ROR nie wiem jak Ty ale z tego co ja wyczytalam to autorka sobie nie wybrala tylko byla tam pierwsza przed muzlumanami

:D:D, prowo. A gdzie autor ? nie ma juz nic do powiedzenia?