Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tak tak

Powiedziała, że dziekuje za miły wieczór :)

Polecane posty

Gość taka tak tak

hej przed chwilą wróciłem z randki... powiedziała, że dziekuje za miły wieczór... czy to znaczy ze spodobalem jej sie?

Gość taka tak tak
a gdyby zapytała: Czy będziemy w kontakcie? to co by wtedy znaczyło?

Gość dsdfdsfs
jak się nie umówiliście na następne spotkanie, nie wymieniliście się num tel (o ile ich nie mieliście) to raczej się nie spodobałeś jej. Dziwne, bo zazwyczaj się umawia na następne spotkanie i jak panna kręci, że nie ma czasu, że to, że tamto, że zobaczy.. to znaczy że się jej nie spodobałeś. Panna która jest tobą zainteresowana chce się spotkać na drugą randkę.

Gość dsdfdsfs
będziemy w kontakcie - jeśli tylko tyle powiedziała, to znaczy że nie jest tobą zainteresowana.

Gość taka tak tak
nie powiedzialem, że powiedziała tak... zapytałem JAKBY ONA TAK ZAPYTAŁA: Czy będziemy w kontakcie?

Gość taka tak tak
co by znaczyło JAKBY się tak mnie zapytała?

jeżeli by tak zapytała to równoznaczne byłoby z tym że się tobą interesuje.... logiczne prawda??:)

Gość taka tak tak
czyli jakby tak powiedziała to byłaby zaintersowana następnym spotkaniem i poznaniem mnie, tak?

Gość plote 5/10
powiedziala tak, bo tak sie mowi po prostu na zakonczenie wieczoru spedzonego z druga osoba. A to czy ma ochote na wiecej czy nie, to jest juz zupelnie inna sprawa. Nawet gdyby nie miala, to takie zdanko po prostu ladnie brzmi na koniec.

Gość plote 5/10
gdyby zapytala "czy bedziemy w kontakcie" to znaczyloby ze jej zalezy, a jesli powiedziala "bedziemy w kontakcie", to moze rownie dobrze znaczyc ze ma cie w dupie i z grzecznosci, bo tak sie mowi, tak ci powiedziala....

Gość taka tak tak
2 PYTANIE! JAKBY zapytała mnie: Będziemy w kontakcie? to co to oznacza?

Gość taka tak tak
???????

Gość taka tak tak
nikt nie wie?

jeśli by zapytała,to na dwoje babka wróżyła.kobietom,trzeba czasami pomóc myśleć,a raczej je wypowiedzieć.

Gość taka tak tak
tzn? jakby tak zapytała to co? konkretne odpowiedzi prosze :P Czy zalezy jej na 2 spokaniu? czy zalezy jej zeby mnie poznać? czy jej sie spodobałem?

Gość dsdfdsfs
offerma - ty palancie - jesteś kobietą. No ładnie. Idiotka z ciebie.

musisz się zdecydować-zapytała Cię,czy cały czas podchodzisz do tego hipotetycznie? Odpowiedzi mogą być dwie,tylko ona może Ci na nie odpowiedzieć.ja skłaniał bym się do odpowiedzi negatywnej.

Gość taka tak tak
dlaczego negatywnej? skoro by tak zapytała to zdaje mi się, że by chciała kontynujacji znajomosci...

pomóc myśleć - no ładnie:-P haha jakby zapytała to chciałaby pewnie zostać w kontakcie

pytałeś-odpowiedziałem.może sam ją o to zapytaj?wymieniliście się numerami tel.?

Gość nicolkaaa
Dzieki za mily wieczor- milo bylo ale juz sie nie spodkamy... Bedziemy w kontakcie- daruj sobie i tak nie odbiore jak zadzwonisz... Czy bedziemy w kontakcie- czekam na twoj telefon... Dziekuje za mily wieczor mam nadzieje ze to nie ostatni mily wieczor w twoim towarzystwie- jestes super, czekam na 2 randke... Tak sobie mozesz przetlumaczyc kobiete :)

Gość taka tak tak
tak mamy swoje nr tel... spotkanie przebiegało bardzooo fajnie :)

Gość taka tak tak
czekam na Twój telefon=jest mną zainteresowana?

dlaczego negatywnej?bo ciężko jej podjąć decyzję,nie chce by, to od niej wyszło,że nic z tego nie będzie.tak to odbieram.ktoś może inaczej.ale może też chce,aż za bardzo,a nie wypadało jej zaprosić Cię na kawę...