Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tak tak

Powiedziała, że dziekuje za miły wieczór :)

Polecane posty

Gość nicolkaaa
Czekam na twoj telefon- idzi spac chlopie i dzwon do niej juttro z rana bo ona czeka a sama nie zadzwoni :)

Gość taka tak tak
tylko szkoda, że tak nie powiedziała... :/ jakby tak powiedziała to wg mnie byłaby zainteresowana kontynujacją znajomości...

Gość taka tak tak
i gdyby tak zapytała: to bym poczuł, że jest mną zainteresoana i że jej się spodobałem...i czeka na telefon ode mnie

Gość taka tak tak
i jakby jeszcze dała buzi w policzek to co wtedy?

jak długo trwała randka?czy wyczułeś jakąś nerwowość w jej zachowaniu?patrzyła Ci w oczy rozmawiając z Tobą,nie potrafiła utrzymać rąk przy sobie,znaczy musiała ciągle mieć je zajęte czymkolwiek?

Gość taka tak tak
ok 3 godzin...czas płynał jak szalony...nie wiem, nie patrzyłem na to...w pewnym stopniu była wyluzowana ale nie do końca... miała rozszerzone żrenice...myśle ze miło spedziła ten wieczór...można poznac po kobiecie...

Gość nicolkaaa
napisz dokladnie co ona Ci powiedziala a nie ty nam tu wypisujesz to co chcial bys uslyszec :) Po ile macie lat? Buziak w policzek to bardzo wiele.... Po za tym napisz co Ty do niej mowiles... Skoro nie byles wylewny to nie oczekuj po niej wylewu uczuc.

muszę sprowadzić Cię na ziemię,nie licz na wiele.pożegnaliście się bez podtekstów,nie dostałeś,wysłałeś eska tuż po,to nic z tego nie będzie.strzep sobie i idź spać-to tak na rozładowanie napięcia.

Gość taka tak tak
po dwadziescia pare...blisko 30 stki :P na 1 randkach trudno o wylewne zdania i uczucia

Gość taka tak tak
bez podtekstów? co miałes na myśli? a gdyby ona powiedziała to co gdybałem? to byłyby to podteksty?

Gość nicolkaaa
pendzior darujcie sobie te sms-y po spodkaniach :) Czyli jestescie w moim wieku :) To co dokladnie powiedziala... P.S To bardzo dobrze ze nie bylo zadnego love story na 1 randce. ! randka powinna byc poprostu mila i zabawna :)

jest nieśmiała ?? jeżeli usłyszałbyś takie pytania itd. miałbyś podstawy żeby sądzić że jest tobą zainteresowana :)

Gość taka tak tak
a jakbyłby buziak na powitanie i buziak na pożegnanie i razem z zapytaniem: Czy bedziemy w kontakcie? to co wtedy? co można wtedy pomyśleć?

za dużo gdybania.jeśli rozstaliście się-jej słowami-dziękuje za miły wieczór i NIC WIĘCEJ, TO NIC WIĘCEJ NIE BĘDZIE.

Gość taka tak tak
chyba jest troszke nieśmiała...lub ja ją onieśmialam...

Gość taka tak tak
a gdyby powiedziała to co ja GDYBAM? to co? co można pomyśleć? + buziaki w policzek na powitanie i pożegnanie z jej inicjatywy?

Gość nicolkaaa
Co Ty z tym co by bylo gdyby bylo? Gdyby bylo to by bylo ale nie bylo :) Przestan sobie ukladac scenariusze. Proponuje zadzwonic do niej jutro i gdzies ja zaprosic. Jak powie ze nie ma czasu i nie zaproponuje innego terminu to powiedz: "odbieram to jako prosbe bym wiecej nie dzwonil...(ktodka pauza)... Jeszcze raz wielkie dzieki za wczorajszy wieczor, dowidzenia." A jak sie zgodzi to juz chyba wiesz co robic?...

mnie się wydaje,że autor topiku,chce poznać różne scenariusze randek,zachowania dziewczyn na nich i po nich,cóż one mogą oznaczać.

Gość taka tak tak
dzisiejsza randka byla mila i zabawna...jest jakies napiecie miedzy nami a z druguej strony luz, jakas chemia...

Gość taka tak tak
nie chce poznawac scenariuszy...chce zebyscie odpowidzieli na moje gdybanie... nicooollka jak ty bys tak za[ytala i dala buziak na powitanie i pozegnanie? to spodobalby ci sie facet?

ja jako kobieta tobie odpowiem że jeżeli bym tak zrobiła ...to z pewnością dlatego że spodobałby mi się facet ;-) a na twoim miejscu żeby się dowiedzieć co w jej głowie siedzi napisałabym smsa jutro lub też zadzwoniła z zapytaniem czy ma ochotę się spotkać ,

Gość nicolkaaa
To wszystko zalezy od tego jak sie poznaliscie... Ja swojego faceta poznalam przez neta zanim sie spodkalismy to ustalilismy ze niczego sobie nie obiecujemy ale gadalo nam sie super... Dlatego na dzien dobry i dowidzenia dostal buziaka ale jako przyjaciel a nie facet z ktorym chce byc... Jak bym Cie poznala przez kogos albo gdyby byla to randka w ciemno to zanim bym dala buziaka to chciala bym sobie wyrobic o tobie zdanie...