Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tak tak

Powiedziała, że dziekuje za miły wieczór :)

Polecane posty

Gość taka tak tak
czyli jakby dala na powitanie to na pozegnanie tez nic nie oznacza... a zapytanie + buziak w policzek (buziak wzajemny)

Gość taka tak tak
spotkalismy sie nic o sobie nie wiedzac, totalnie nic...

Gość nicolkaaa
Nie napisales jak sie poznaliscie i jakie sa miedzy wami stosunki... Ja bym sie tak nie zapytala ale jezeli juz bym sie spytala to napewno by znaczylo ze mi sie podobasz (chociaz wizualnie... :) )

Gość nicolkaaa
Acha czyli nie dziw sie ze nie bylo buziakow. a co powiedziala dokladnie jak sie rozstawaliscie?

no to,totalnie nic z tego nie będzie.zwykłe,grzeczne pożegnanie.a,jeszcze coś-czy dziękując za miły wieczór,nastąpiła jakaś pauza,oczekiwanie na gest z Twojej strony?jeśli nie,to juz nie miej złudzeń.

Gość taka tak tak
stosunki? yyy dlaczego bys sie tak nie zapytała? może JAKBYM sie jej bardzo spodobał to by tak zapytała...chcac wiedziec czy bede mial ochote sie z nia spotkac..? hm?

Gość taka tak tak
czyli lipa?

coś mi się wydaje że to prowo a jeżeli nie ....to do tej 30 -stki tobie jeszcze troooooooche brakuje ;-) nie męcz się - połóż się , jeżeli będzie miało coś z tego wyjść to wyjdzie:)

poznaliście się 'sami' czy ktoś Wam 'pomógł'?jeśli sami,to buziak na pożegnanie byłby wielce znaczący.jeśli zostaliście zeswatani,to byłby tylko miły gest.jeśli po podziękowaniu, nie nastąpił żaden gest,ani nie padło żadne słowo,nie licz na więcej.myślę,że innych opcji juz się nie wymyśli.

no ale chyba nie aż takie - w pewnym momencie pomyślałam o tym jak ja byłam mała i pytałam się co pięć minut mamy "ale kupisz mi organy??" rozumiem że może facet nie być pewny lub też nie kumać ale nie jeżeli odpowiadasz a zdaje parę razy dane pytanie;-)

"już niedługo w trójkę"- topik się przydał , jeszcze trochę i pewnie będziesz miał coś podobnego w życiu:) o ile dobrze rozumiem

między żoną,a mną nie na żadnych niedomówień.będzie przewaga płci pięknej ;)

no to oczywiście życzę wszystkiego najlepszego i zdrowego maluszka :) bo to najważniejsze a teraz uciekam bo między mną i pracą zawsze są nieporozumienia :) P.S. bardziej mi chodziło o to że będziesz słyszał " ale tato kupisz??";-) spokojnej nocy życzę :)

Gość chorwacja 8-dniowy
wiesz co koles? masz racje, lipa- nic z tego nie bedzie. A wiesz dlaczego? bo jestes pizda nie facet i trujesz dupe :O boze, skad takie cioty sie biora? :O