Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra19

Hej ;) Jak tam klimat po piątkowym wieczorze?

Polecane posty

Gość Aleksandra19

Cześć. Jestem Olka. Właśnie wróciłam z piątkowej imprezy do domku. Późno już :) albo wcześnie :-P spać jeszcze nie mam ochoty;) Jest ktoś jeszcze na forum tematycznym, o tematach xxx? hehe Tak jakoś jak wpisałam forum ero, to sama mi ta strona wpadła w oczęta moje błękitne.............. :*

Gość wojtekNaXXX
Spać nie możesz? Już wcześnie. Masz rację.

Gość Aleksandra19
A Ty nie możesz? Wiem, że mam rację :)

Gość wojtekNaXXX
Nie mam ochoty na spanie, mam ochotę na pożądne bzykanie.

Gość Aleksandra19
Wolałabym PORZĄDNE niż POŻĄDNE :) hehe

Gość wojtekNaXXX
Mój błąd. Już to naprawiam. Mam ochotę na PORZĄDNEEE Bzykanie przez duże "B" oczywiście Oluuuuu.

Gość Aleksandra19
No. To to ja rozumiem już. Zobacz, nikogo na tym forum nie ma, tylko my we dwoje. Co robisz? Ja wróciłam niedawno z impry. Chyba o drinka za dużo, że na takie forum siadłam :) Ale leże już. Mam laptopa na kolankach i tak jakoś na neta się skusiłam wejść:)

Gość wojtekNaXXX
Jestem w pracy. Na nocnej zmainie. Normalnie kończe o 6:00 ale dziś do 7:00mej, bo kolege godzinkę zastąpię jeszcze. W sumie o tej porze już nic się nie dzieje. Tyle, że nie mam jak spać, bo w każdej chwili może ktoś się pojawić. Zresztą za pół godziny już powinni być. Więc mówisz, że spać nie możesz i że o 1 drink za dużo. No no. Niegrzeczna Dziewczynka. Pewnie chęć czegoś miłego Cię skierowała na takie forum. A tu już nikogo nie było od kilku godzin.

Gość Aleksandra19
A wiesz jaka chęć? Popisać z takim rozważnym chłopcem jak Ty. O tym co teraz robisz i to już wiem... No i o tym co chciałbyś teraz robić, bo na pewno nudne siedzenie przed komputerem w pracy to nie jest to, czego szukasz na tym forum :) hehe

Gość wojtekNaXXX
Czytasz w moich myślach? Czy myślisz o tym samym?

Gość Aleksandra19
Nie wiem czy jesteś gotowy no to o czym myślę :) bo jak Ci o tym opowiem, a za 20 minutek ktoś przyjdzie i zobaczy jak Ci sterczy to sobie pomyśli :) hehe

Gość wojtekNaXXX
Zanim ktoś wejdzie musi zadzwonić i muszęgo wpuścić, więc raczej nikt mnie nie nakryje. A swoją drogą, zaciekawiłaś mnie. Ale do tego, żeby mi, jak to mówisz "sterczał" jeszcze długa droga Olu.

Gość Aleksandra19
Tak długa jak do tego, żebym wsunęła jedną rękę pod kołderkę i drażniła się z moją małą? Czy może tak długa jak Twój pewnie już od jakiegoś czasu sterczący tygrysek? hehehe ;)

Gość wojtekNaXXX
Jeszcze słowo i naprawdę będzie sterczący. No i co wtedy? Mam się masturbować? Olu no co Ty. O tym właśnie myślisz?

Gość Aleksandra19
Nie o tym. Myślę o tym, jak podnosisz kołderkę, pod którą teraz jestem i wlizujesz się między moje nóżki :) a później rozchylasz je i czuję Go całego jak porusza się we mnie :) Wojtusiu :-P mmmm... heh

Gość wojtekNaXXX
Jak chciałaś, żeby mi stanął, to udało Ci się w stu procentach. Mam wrażenie, że chcesz mnie podkręcić ale sama też już jesteś nakręcona. O 1 drink za dużo ;)

Gość Aleksandra19
heh.. Żeby się nie okazało o jeden paluszek za dużo :) bo jeszcze rodziców po budzę :)

Gość wojtekNaXXX
Masujesz ją? Pewnie jest cała mokra. Mam rację?

Gość Aleksandra19
Masz:) Podwójną rację:) Bo i jest mokra i masuję..... Ale Ty pewnie też go już dotykałeś! :) hehe

Gość wojtekNaXXX
Ty masz pojedynczą rację, bo dotykałem. Ale nie tylko dotykałem. Nadal dotykam. Zajebiście, że dziś ta sobota. Bo będzie jednak tylko ten jeden ziomek co ma przyjść za godzinę. Reszta chłopaków nie będzie zachodzić do biura. Wezmą tylko samochody z garażów i lecą w teren. Więc jeszcze godzinę jestem tu sam. Chyba nie uśniesz Oleńko? Teraz mam wrażenie, że dobrze zrobiłem godząc się zostać do 7:00mej. Miło się pisze wiesz.

Gość Aleksandra19
Zaczeliśmy już widzę ten temat:) Ja leże w lóżeczku:) Jasno już. Po 6:00-tej w sumie:) Ale nie usnę, nie martw się :* Mam laptopa położonego na kołdercę i masuje już w tej chwili ostro moją małą :* ah. Podkręciłeś mnie już strasznie Wojteczku. A jak Tobie idzie? Senny?

Gość wojtekNaXXX
Nie. Senny nie. Pobudzony :) Jak mi idzie? Wiesz jak? Ty mnie podkręciłaś. Stoi mi jak włócznia. Pocieram go ale jak dalej tak będziesz pisała to chyba zacznę machać moim lwem Oleńko:* bo to się robi coraz bardziej kuszące.

Gość Aleksandra19
Więc pomyśl jak ja biorę tego rozdrażnionego Lwa w rączkę i teraz zamiast Ciebie poruszam Nim w dół i w górę obsuwając z Niego napletek.. Mmmm. Tak mocno się napina i sterczy, że nie mieszczę go w jednej rączcę i obsówam Go dwiema. :*

Gość wojtekNaXXX
A jeśli podczas tej zabawy powiedziałbym Ci, żebyś go polizała?

Gość Aleksandra19
Nie powiedziałbyś. Zanim byś to zrobił obięła bym go ustami i ssała delikatnie wkładając całego do ust i ciągnęłabym namiętnie. ohh, ach, mmm :*

Gość wojtekNaXXX
A następnie oparłabyś się o biurko i wypięła swoją gorącą pipeczkę, w którą wsadziłbym mojego sterczącego jak włócznia penisa i posówał Cię z całych sił, aż biurko by się przesówało po podłodze. Nie wytrzymałem. Wale go! Olu.

Gość Aleksandra19
Wal. Wal aż dojdziesz. A ja czuję już fale cipła na podbrzuszu :) Dwa środkowe paluszki robią swoje:) Co we mnie wstąpiło :) To jest już chyba cyber sex prawda?

Gość wojtekNaXXX
Jeżeli tak to się nazywa. Niech będzie. Nie myśle o tym, tylko o tym, jak wsiadasz na mnie i ujeżdżasz mnie skacząc po mnie i poruszając biodrami w górę i w dól, a ja trzymam Cię za tyłek i nadaję tempa Twoim dzikim ruchom. Następnie zdejmuje Cię z siebie i wystawiasz mi pipeczkę jak tylko możesz. Wypinasz się mocno. Wchodzę od tyłu. Wjeżdżam i posówam trzymając Cię za uda. Jęczysz i wzdychasz. Jak tam?

Gość Adamo...
taa analfabeci siedzą na kafe i sie posówają sorry posuwają ja pierdolę

Gość @ Pendrive.
i co główni autorzy topiku zwiali napięcie siadło he he he