Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra19

Hej ;) Jak tam klimat po piątkowym wieczorze?

Polecane posty

o jesteś :) wiesz jak mi wczoraj pani w sklepie komplement uroczy walnęła?:) poszłam po fajki a pani do mnie "poproszę dowód" DZIĘKI CI BOŻE :d i musiałam iść do innego sklepu :D

Na prawdę jeden komplement wystarcza by tak mocno humor kobiecie poprawić? :-)

Verita tylko wyjmij wcześniej te marchewki z lodówki co by zbyt zimne nie były:P żebyśmy szoku termicznego nie przeżyły:D

to ja zakiszę marchewkę i zobaczę co to za wynalazek z tego wyjdzie:) a jak nie wyjdzie to jeden ogórek w lodówce też się znajdzie :) i trzy banany ;)] Truskaweczko pochwal się co to za komplementy :)

Gość xxl-men
No i pamietajcie o prezerwatywach.

mi nikt nie powiedział że mam ładne nogi :) ale może to przez dżinsy i trampki :D za to ostatnio słyszałam że mam ładne zęby :D

No wiesz, zależy jeszcze jakie. W rurkach widać nogi i można je ocenić.

rzeby tak popsoc sexowna atmosfere !! byscie sie wstydzili...wam tylko korrwa slowniki w glowach.....a tu ludziom chce sie rohac....:D btw.....widac przynajmniej kto mial nocna zmiane....

Ja jestem tak aseksualny, że już tylko gadanie o słownikach i poprawianie ortów mi zostało :-)

Truskawka Ty cała zajebista jesteś!! ❤️ Androgen w rurkach nie chodzę bo mam za dużą pupę do tego i powiększyłabym ją sobie jeszcze bardziej :(

ubranko miodzio :)ale dla kogoś w rozmiarze m l s ale ja w rozmiarze xl lub xxl mogłabym wyglądać nieapetycznie chociaż Truskawkę w tym widzę :) ładna szczupła blondynka :)

ojej Verita zawstydzasz mnie ❤️ chociaż to w sumie niegłupi pomysł z tym ubrankiem:) ale Ty jakbyś związała swoje włoski w kitki tez byś fajnie w tym stroju wygladała:)

ja to bym siebie widziała w lateksie :classic_cool: w kajdankach, przykutą do łóżka z ciemnym makijażem i rozmazaną czerwoną szminką na ustach :)

Oczywiście, mamy strój pokojówki, pielęgniarki i policjantki. Zabawa jest zajebista :-)

Androgen,ja też coś niecoś widziałam i mówię,żeś kłamczuch:P Veritka fajne te stroje:P:D PS nie spi:P