Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zocha21

Czy są tu może nastoletnie matki?

Polecane posty

Gość zocha21

Hej! Mam 16 lat! I niedlugo zostane mamą. Czy są tutaj jakieś dziewczyny w podobnej sytuacji albo już bd matkami?

Gość zocha21
Wiem o tym :( A jeszcze gorzej bo ide do nowej szkoły, tzn zaczynam technikum ;/

Gość uyuyuyuyuy
wiesz co a może daruj sobie w tym roku już technikum, a zacznij na spokojnie w przyszłym roku... bo i tak po porodzie pewnie przerwiesz ... kto bedzie się dzieckiem zajmował jak będziesz w szkole?

w żadnym wypadku nie przerywaj! jeśli przerwiesz w następnym roku będzie ci jeszcze trudniej zacząć i będziesz miała rok w plecy. może zapropoują ci nauczanie indywidualne po porodzie. znam dziewczynę która urodziła w liceum i po porodzie wróciła do szkoły, tyle że jej bardzo pomagali rodzice jej mama siedziała z dzieckiem żeby ona mogła się uczyć, powiedzieli jej że jeśli zrezygnuje ze szkoły to nie będą jej pomagać no i w tym roku zdała mature idzie do pracy i na zaoczne studia

Gość jooo
ostatnio tyle dziewczyn wpada,ze az sie boje

dasz radę pod warunkiem, że ktoś Ci pomoże bo inaczej czarno to widzę ;p ale powodzenia

Gość jooo
tak tylko,ze nawet zabezpieczenie zawodzi czasem, a jak wychodze na miasto to wszedzie widze ciezarne, nawet dziewczyny w moim wieku z brzuchami albo juz z wózkami,w ostatnim czasie nawet bardzo dużo...zastanawia mnie to czy one na prawde sie nie zabezpieczyly?

Hehe rozumiem że małżonek cieszy sie tak samo jak Ty a w ogóle to napewno była swiadoma decyzja. :D Grunt że jestescie w stanie ytrzymac dziecko :classic_cool:

Gość zocha21
Pomogą mi moi rodzice no i chlopak chociaż on też się uczy. Zaczynam technikum ekonomiczne. Rodzice już wiedzą, nie są zbytnio szczesliwi nie dziwie się im.

Gość APPPAPPP
miałam 16 lat jak zaszłam w ciaze, 17 jak urodziłam a za 2 mce koncze 18 lat i mam piekna 5 miesieczna corke:) Nie przerywaj nauki! Ja nie przerwałam i wyszlo mi to na dobrze:) Wiesz jakie konsekwencje prawne niesie za soba urodzenie dziecka przed 18stka?

Gość eik ieeeeeeeeee ieeeeee
Wpadka zaliczona, no coz-trudno. Tylko teraz zaplacaq za to Twoi rodzice... Do szkoly musisz chodzic, a obowiazek opieki nad dzieckiem spadnie na nich i utrzymywanie Was.... Masakra z tymi ciazami nastolatek, az sie boje, zeby moja corka w tym wieku nie zaciazyla... Malolaty bawia sie w seks i nie wierze, ze zabezpieczenie zawodzi-trzeba znalezc wytlumaczenie, co?

Gość APPPAPPP
eik ieeeeeeeeee ieeeeee ale sztywna z ciebie babka:) Ja zabezpieczalam sie tabletkam, zadnej nie pominelam itd a mimo to ''zaciazylam''. Nie jetesmy na utrzymaniu rodzicow, narazie zarabia moj maz (21l) a jak za rok skoncze szkole to tez pojde do pracy, ale mamy zamiar wyjechac z kraju:) Myślisz, że jak młoda, to juz głupia?

jeśli autorka kiedys przeczyta to zostałam mamą w wieku 16 lat-bilsko 17 i chętnie z nią pogadam . odezwij się