Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeestiaa

Mam 16 lat i jeszcze nigdy nie uprawialem sexu z kobieta :(

Polecane posty

Gość beeestiaa

jestem zalamany... kobiety mnie interesuja od dawna, a jeszcze nigdy nie uprawialem sexu z nimi moi koledzy juz wszyscy maja za soba swoje 'pierwsze razy' , maja dziewczyny itp, czesto rozmawiaja o sexie a ja siedze sam jak ogórek i nic nie moge sie wypowiedziec bo zwyczajnie nie wiem jak smakuje cialo kobiety zalamuje mnie to, a mam juz 16 lat ;/

Gość beeestiaa
up

jeszcze zdążysz chłopie i się tym nie przejmuj i kto ci powiedział że musisz to co wszyscy i by jak wszyscy jak będziesz starszy to jako facet będziesz też bardziej świadomy tego co robisz w łóżku z kobietą a nie z dzieckiem będąc też dzieckiem wiadomo że zakazany owoc bardziej smakuje tylko ze w wieku 16 lat możesz nie byc świadomy tego i stracisz pewną magiczną chwilę kiedy całym ciałem pragniesz jednej dziewczyny i wiesz że ona też cie pragnie i to jest coś na co warto poczeka

Gość beeestiaa
up

Pewnie bajerują :O Znam sporo chłopaków w tym wieku i 85% to prawiczki :O:O

Gość beeestiaa
12skizto.. bo pewnie znasz jakis leszczy a oni nie sciemniaja.. przeciez znam ich dobrze i wiem, ze maja dziewczyny :O

Ja piertole :O masz 16 lat i Tobie już sex w glowie?! :O no to gratuluje. Powinienes sie nad sobą poważnie zastanowic. Widze, że zabłysniecie wśród kolegow jest u Ciebie priorytetem.

beeestiaa- leszczy? Bez obrazy, ale chłopacy w Twoim wieku za przeproszaniem ruchają patolki

Gość beeestiaa
karolyna.. nie moja wina, że wy dorastacie dopiero koło 25 roku życia ja już w pełni jestem sprawny i mam na to ochotę... ale wam dziewczynkom w takim wieku to jeszcze lalki barbie w głowce-dlatego patrze na starsze kolezanki bo rowiesniczki to gowniarzeria :O

Gość zgaga20
co z tego ze twoi koledzy maja dziewczyny? to niech maja. ale nie wiesz czy oni juz uprawiali seks, moze tylko sie caluja i nic wiecej. nie sluchaj kolegow, tylko miej swoj rozum. 16 lat to jeszcze bardzo malo zeby zaczac wspolzycie. i nie zadreczaj sie ze nie wiesz co powiedziec przy nich jak oni rozmawiaja o seksie. przyjdzie i na ciebie pora i na twoj pierwszy raz

Gość zgaga20
dziewczyny szybciej dorastaja od chlopakow. wiec tu sie z toba akurat nie zgadzam

"nie moja wina, że wy dorastacie dopiero koło 25 roku życia" Kto Ci tak nakłamał, że kobiety dopiero wtedy dorastają? "ja już w pełni jestem sprawny i mam na to ochotę" One też są w tym zakresie w pełni sprawne... pytanie tylko czy myślą dupą (w twoim przypadku penisem) czy głową. "ale wam dziewczynkom w takim wieku to jeszcze lalki barbie w głowce" Sensownym dziewczynom to w takim wieku nauka w głowie, a nie dawanie dupy.

Gość ja jestem niska
12 cos tam - przecież ty też jesteś w wieku autora:O

Gość ja jestem niska
ku**a mać ledwo to z gimnazjum wyszło :O

Gość beeestiaa
co to za glupi tekst dawanie dupy? dla mnie jesli sie jest parą to normalne ze sie uprawia sex moi koledzy maja dziewczyny i sie z nimi kochaja i ja tez bym tak chcial po prostu czuje sie jak ciota kiedy oni o tym rozmawiaja a ja nie mam nic do powiedzenia a przede wszystkim sam z siebie mam mega ochote na kobiete... a dziewczyny ktore mnie tu krytykują to po prostu jeszcze dzieciaki ktore nie mysla w tych kategoriach tylko wlasnie nauka im w glowie hahah bo sie boją wspolzycia :) gowniarze..

"a dziewczyny ktore mnie tu krytykują to po prostu jeszcze dzieciaki ktore nie mysla w tych kategoriach tylko wlasnie nauka im w glowie hahah bo sie boją wspolzycia gowniarze.." Jestem facetem po studiach :), i żeby nie było - nie prawiczkiem.

"tylko wlasnie nauka im w glowie hahah bo sie boją wspolzycia gowniarze" I bardzo dobrze robią... jakbyś Ty ruszył mózgiem to sam byś doszedł do takiego wniosku, że w Twoim wieku czas powinien być poświęcany na rozwijanie siebie samego. Potem będziesz miał z tego tylko profity... ale widzę, że i tak wolisz myśleć jak tu zamoczyć aniżeli jaką następną książkę przeczytać.

Gość 17latekkk
12skizito-duzo twoich kolezanek stracilo juz dziewictwo?tak 16-17letnich

Gość beeestiaa
a czy sex i pierwsze zwiazki to nie jest w pewnym rodzaju rozwijanie siebie? to procentuje.. jesli facet zaczyna dosyc wczesnie to na przyszlosc nie ma z tym problemu, jest pewny siebie, latwo nawiazuje relacje z kobietami itp a leszcze ktore tlyko sie poswieccaja nauce potem sie budza w wieku 25 lat i pisza na forum posty typu "mam juz 25 lat i jestem ciaggle prawiczkiem aaa zabije sie"

Gość raport dostarczenia
Mówisz że z kobietą nie, to może w takim razie z mężczyzną? Buahah haaaaha aaaaahaaaaaa!!!

Gość 17latekkk
12skizito-tak w % mniej wiecej to ile dziewczyn mialo juz pierwszy raz?

Autorze, nie gadaj że jesteś dojrzały bądź dojrzalszy od kobiety w Twoim wieku, bo jest to kompletna bzdura- chociażby dlatego że chcesz "zamoczyć" przede wszystkim dlatego że w Twoim mniemaniu wszyscy wokół już to zrobili, w takim razie wyraźnie własnego rozumu Ci brak, a to nijak się ma do dojrzałości. Nie wyobrażam sobie takiego 16latka uprawiającego seksu ze swoją małoletnią "dziewczyną", bo "to normalne że jak się jest w związku to się uprawia seks". Tylko że wy jeszcze nawet pełnoletni nie jesteście! Co to są w większości za związki?

17latekkk - Głupio mi tak pisać, bo jeszcze ktoś znajomy przeczyta i będzie kwas :P

Ale nie porównuj związku 16latka z 15latka do związku 25latka z 23latką... i w tym drugim przypadku, kiedy oboje ludzi jest dorosłych, można powiedzieć, że seks w związku to normalka... ale nie w "związkach" dzieciaków... Jak zaczniesz w tym czasie, to za te 5 lat będziesz miał na koncie z 10 panienek i nie wiem, czy kobieta, która mysli głową a nie dupą bedzie ciebie chciała...