Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkjasd

SZUKAM PRACY W NIEMCZECH

Polecane posty

Gość nkjasd

NIE ZNAM JEZYKA WIEC W ROLE IDA TYLKO OWOCE ZBIORY, JESLI KTOS MA COS PROSZE O SZYBKO ODPOWIEDZ PILNIE TYLKO PROSZE O PRAWDZIWE OGLOSZENIA A NIE JAKIES PROSTYTUCJE

Gość gfrgtretger
niedawno ktoś tu szukał osób na taki wyjazd, użyj szukajki

Gość slodkawisnianatorcieurodzinowy
a moze nauczysz sie niemieckiego?

Gość ruszaj dupą w Polsce
🖐️

Gość lola _lola
Niemcy?? Teraz sie kase robi w Anglii.W Niemczech nic juz nie zarobisz, czasy sie zmienily.Mam znajoma co byla tam rok i wrocila. Tam jest Euro ktore kiepsko stoi na rynku, jak wydasz jeszcze na mieszkanie ,jedzenie itd to ci w sumie nic nie zostanie,lepiej juz pracowac w Polsce za te sama kase:) Ona pracowala w sklepie z butami .

Gość nkjasd
nie badz smieszny/smieszna niemieckiego nie da sie nauczyc, mialam w szkole niemiecki to bardzo trudny jezyk dla mnie, juz angielski lepiej mi wchodzi, w szukajce strasznie duzo jest tematow ale nie takich jak ja szukam, prosze o odp jesli ktos wie czy gdzies szukaja na zbiory,

Gość nkjasd
w polsce mam prace ale wlasnie z niej rezygnuje , jesli chodzi o anglje moja siostra tam pracuje ale pracy mi nie zalatwi juz nie raz ją prosilam

hahaha nie da sie nauczyc niemieckiego? Jak sie nie da,jak sie da. Wystarcyz troche checi... Powodzenia w szukaniu ;/

Polskiego tez sie chyba nie da nauczyc Angjle? Gdzie to jest?I co to jest???

Gość nkjasd
poprostu wiele lat w szkole sie uczylam niemieckiego, nie powiem ze nie umiem go calkiem bo troche umiem niemiecki ale poprostu zeby sie dogadac z niemcem jeszcze nie potrafie, po angielsku bym sie dogadalam bo u mnie w pracy sie dogaduje jak anglik przyjdzie ale niemiecki juz nie. nie wiem czemu siostra mi neichce pomoc ona juz tam kilka lat siedzi prosilam nie raz i nic