Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vvanda88

moja przełożona chodzi bardzo wyzywająco do pracy a mi nie pozwala

Polecane posty

Witam Pracuje w firmie od 6 miesięcy . W naszym oddziale jestem ja i ona mam jej słuchać jak nie to napiszę email do szefa . Jestem bardzo atrakcyjną kobietą. Moja przełożona jest po prostu brzydka tak powiedział mój barat i ja się z nim zgadzam Na wstępie powiedziała mi że mam się ubierać porządnie żadnych szortów, mini itp. A ona chodzi ubrana w mini, szortach itp Jak przyjdzie do nas kobieta to zawsze ja dostaje polecanie obsługi . Gdy przyjdzie facet to ona z nim rozmawia i go podrywa . Od chwili zatrudnienia mnie już poderwała 7 .

Gdy przyszedł do nas we wtorek fajny chłopak to ona go zaczęła podrywać. Gość powiedział przyjdę we czwartek załatwić resztę formalności . We czwartek przełożona ubrała koronkowy stanik , koszulę, bardzo krótką szeroką mini, stringi i szpilki. On przyszedł ona go zaprosiła do pomieszczenia które można nazwać gabinetem . Ja potrafi z mojego biurka zobaczyć co robią . Ona pokazała mu gdzie ma iść i miedzy czasie rozpięła trzy guziki koszuli (szła za nim) Zapytała czy chciałby się czegoś napić on powiedział że kawy . Podeszła ekspresu i przy okazji włączyła wiatraczek chłodzący. Oczywiście przy podawaniu herbaty wiatraczek podwiał jej szerokie mini że gość zobaczył jej tyłek a to że miała stringi spowodowało że calusieńki tyłek mógł zobaczyć Na sam koniec ona mu zaproponowała wyjście do kina a on OCZYWIŚCIE się zgodził . Powiedzcie jak byście to nazwali ?

Gość hubertyy
Sam wiem po sobie że facecie zwracają uwagę na goliznę. To że zobaczył tyłek to go musiało nawet podniecić

Gość Danceisdance
No, ujmę to tak - twoja szefowa jest bardzo mądrą kobietą...

Gość t8g7y8g77yg7
Zależy ile baba ma lat. Ja mam podobnie w pracy. Na całym oddziale tylko jeden facet i my. Ja mam 26 lat a ona 60 i jest STRASZNIE zazdrosna o szefa. Jak przyszłam do pracy zaczęła się ubierać bardzo wyzywająco, ale stara baba po prostu wygląda komicznie. No i te jej zachowania. Śmiech na sali. Kiedyś mnie to bawiło i codziennie byłam dla szefa mega miła, a on gdy wdział, że młoda kobieta się nim interesuje (a ma już swoje lata) to był wniebowzięty. A ją szlag trafiał :D :D :D

Gość PolakNieDojda
Jesteś zazdrosną bladzią a brat chciał być miły ;-) hahhaha

Gość wojtev
Chciałbym być na miejscu tego gościa co przyszedł do tego biura

W czerwcu poderwała faceta całkiem ładnego . On przyszedł do biura a ona ma samą tunikę i stringi pod spodem . Dla mnie tak kobieta jest po prostu dziwna i tyle

Gość roberrtt
twoja przełozona cieszy się życiem

Gość ginekkk4
fajną masz przełozoną

Gość upperr
tak to bywa z kobietami

Gość sassssssssssssssssss
zachowuje sie jak dziwka i tyle :P

Gość Zi0m
"Powiedzcie jak byście to nazwali ?" - normalne zachowanie zapędzonej do kąta starej suki, która czuje już w kościach reumatyzm. Jest gotowa płacić za seks byle tylko udowodnić sobie i innym, że jeszcze jakiś desperat jej włoży a i jej cipsko nie wyschło na wiór. Pewnie też dlatego została szefem - z nieustającej potrzeby wywyższania się i bycia lepszym od innych, praca to jedyne miejsce, gdzie może być kimś w jej mniemaniu lepszym. Współczuje szefa kobiety, masz prze.... Faceci na stanowiskach kierowniczych sprawdzają się o wiele lepiej.

Gość v wojtek
super teamt up up