Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowicja

Rodzice stwierdzili ze tylko ja im sie udalam! Moje rodzenstwo juz nie!

Polecane posty

Gość wowicja

Skonczyl szkole, zdal kiepsko mature w technikum i poszedl do pracy jako kelner i twierdzil ze tego bedzie sie trzymal. Wyobraza sobie ktos jak mojej matce zrobilo sie przykro. Matka jest pania adwokat, ojciec jest lekarzem i oboje juz nawet nie mowia przed ludzmi o tym co robi ich syn, najmlodsza siostra tez nie lepsza skonczyla gimnazjum i w tajemnicy przed rodzicami papiery do zawodowki. Ja teraz ide na ekonomie mam chlopaka ktory jest na ostatnim roku medycyny i ojciec juz nawet powtarza ze tylko ja sie im udalam. Studiuje, mam kolezanki na swoim poziomie i znalazlam inteligentnego faceta.

Gość wowicja
Problem z bratem i siostra! Oni nigdy nie chcieli sie uczyc, a widzieli na jakich stanowiskach maja rodzicow. Matka jest prawnikiem a ojciec ordynatorem, nie zdaja sobie sprawy ze to idzie w godnosc naszych rodzicow.

to ja proponuje wydziedziczyc tych podlych matołów bo nie sa tak doskonali aby byc wasza rodzina

Gość jakillk
och ale są niewdzięczni :D

Gość rejo
czy ty masz jakiś problem psychiczny,że piszesz na ten temat w tylu miejscach?? jesteś niedowartościowana??nikt cię nie chwalił w dzieciństwie??potrzebna ci terapia albo jakieś zajęcie,bo chyba się nudzisz.

Gość wowicja
rucham psa jak sra, pani adwokat też

Gość no to się przygotuj na to
że jak ci się przypadkiem noga powinie i będziesz potrzebować wsparcia rodziców to usłyszysz że jesteś nieudacznikiem i zerem i masz spierdalać. A oni może zaczną pracować nad czwartym bachorem który w końcu spełni ich wyidealizowane wymagania

Gość wowicja
mój inteligenty facet pochodzić z Afryki i mieć na imię Kali :O Ja się udać mojemu rodziców

Gość no to się przygotuj na to
a ta ekonomia to raczej marnie jak na taką wybitną i elitarną rodzinę. ekonomistów to teraz więcej jak psów. ale jak będziesz dobrze dawać doopy swemu facetowi - lekarzowi to może się społeczenie wybijesz na jego plecach. tylko uważaj żeby nie zaciążyć bo starzy wydziedziczą taką frajerkę jak ty.

Gość wowicja
Za rok będę miał już licencjat :) to raz. A dwa gdybym zaciążyła to moi rodzice cieszyliby się że urodził się pewnie kolejny przyszły lekarz w rodzinie.

Gość Gosiaczkowo
i wpadłaś ;) przeczytaj swoje wypowiedzi, nie trzymają się kupy. Swoją drogą ostatnio dużo tematów nt. nieuczących się dzieci i ciągle wątek technikum :D

Gość to zamiast m
bo to wakacje,nudzi sie gowniarzom,pogoda za oknem kiepska to siedza w dziale ciaza macierzynstwo swoja droga,jakie trzeba miec plytkie zycie,zeby takie denne prowo wymyslac. szkoda mi tej mlodziezy dzisiejszej,matoly do potegi entej

no jak ja mowilam ze to prowo... ludzie to maja nasrane w bani albo pisza ze znalezli synkowi narzeczona a on niewdzieczni albo jakies inne bzdury:O