Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję_się_....

nie wiem co mam robić...

Polecane posty

Gość boję_się_....

Witam.. Czy wróci do mnie smutek i żal po rozstaniu z chłopakiem? Tak bardzo się boje tego... Kocham go i boję się ze mnie to kiedyś dopadnie to co on przezywa teraz... Jestem dla niego wszystkim i wiem o tym... Ja mam znajomych i na razie dobrze się bawię, a on nie ma nikogo... dla mnie zostawił znajomych. Wszystko stracił, a jest facetem wartościowym... Żal mi go bo jak się spotykamy to on czasem się rozkleja i czasem mu łezka poleci... Boję się, że On myśli że się nim bawię bo sprawiam mu radość i nadzieję że wszystko się ułoży, a ja dalej się bawię. On jest inny od innych, cichy, spokojny, jak jakaś do niego pisała to przy mnie ją wyzywał... Zawsze chciał by było mi dobrze... Chciałabym do niego wrócić, ale musiałabym zrezygnować z planów związanych z koleżankami... Ostatnio mi powiedział, że manipuluje nim i on sobie na to nie pozwoli, ale widzę że go to przerasta... Boję się, że znajdzie sobie inną... Byliśmy 4 lata razem, od pół roku On cierpi... Boję się, że mu przejdzie ten smutek, a gdy ja będę chciała wrócić on powie, że zbyt długo cierpiał i nie chce przeżywać tego samego... Co o tym myślicie..

Gość ziajajaka
Dziewczyno dorośnij ;/ co to znaczy, że miałabyś zrezygnować z planów związanych z koleżankami? Egoizm czuć na kilometr ;/

Gość boję_się_....
Powiedziałam, mu o tym że jadę z koleżankami na weekend... On powiedział, że dobrze robie bym poczuła trochę życia i ma nadzieję, że wrócę...

Gość janie wiem
Zachowujesz sie jak egoistka. Co bedzie jak bede chciala do neigo wrocic a on juz mnie nie bedzie chciał ? Zastanow sie czy go kochasz i chcesz znim byc czy nie. Jezeli nie chcesz z nim byc t dlaczego myslisz ze potem nadzie cie taka ochota? zresta wez sie zastanow. on zrezygnowal dla ciebie ze wszytskeigo. z przyjaciol. a ty nie potrafisz z weekendu z koleznkami ?

Gość zreszta
powiec czemu sie z nim rozstalas ?

Gość ddddkhljjbhbui
rozstalas sie z nim i traktujesz go jako rezerwowego chlopaka, w razie gdyby tobie zycie sie nie ulozlo. skoro jest taki wartosciowy, to odetnij sie od niego, bo naprawde na niego nie zaslugujesz

Gość boję_się_....
Byłam zazdrosna o niego, nie wiem dlaczego... Zerwał kontakt na tydzień bo coś chamskiego usłyszał od mojej mamy i miał ciche dni. Ja mu po tygodniu przez koleżankę oddałam rzeczy...Po kilku dniach przysłałam koleżankę po moje rzeczy do niego.. Nic się nie odzywał przez jakieś 3 tygodnie. Wrażliwy jest, mówił mi że nie odzywał się bo to go zabolało, że potygodniu oddałam mu rzeczy, szczególnie łańcuszek na który ciężko pracował... Mówiłam mu żeby jechał ze mną i koleżankami na weekend... Ostatnio dał mi ten łańcuszek, a ja oddałam mu rzeczy, które zabrałam... Chciał bym do niego wróciła, ale trzymają mnie te plany... Mówi mi, że gdybym wróciła do niego to tak czy tak mogę jechać bo zna koleżanki i mi ufa...

Gość boję_się_....
kocham go, bardzo mi jego brakuje...

Gość malinowa jaaa
zachwoujesz sie podobnie jak moj byly.. tez nie wiedzial czego cche, z jednej strony byc ze mn z drugiej bawic sie z kumplami piwkowac.. i tak odchodzil i wracal... ale wkoncu postanowilam powiedziec stop i nie pozwolic mu wrocic kolejny raz! Twoj tez kiedys dojdzie do tego wiec sie zastanów

Gość boję_się_....
On nie ma znajomych, ostatnio w pracy był i napisał mi sms'a ze poznał kilku kolegów i zapraszają go na imprezę tego wieczoru.. coś mi się smutno zrobiło, i potrzebowałam go... Jednak nie mógł się urwać z pracy. Przyjechałam do niego do pracy... Zazdrosna się poczułam, że mógł poznać jakąś kobietę... mówiłam mu że jest najprzystojniejszy itp by nie odszedł do innej... kupiłam mu drogi prezent...

Gość a powiec mi czy
jestes dziwna. ej z kad ty sie wwogole wzielas ?!!! Chvialabym do niego wrocic ale trzymają mnie plany weekendowe, cholera wez sie zastanow. Albo on albo plany, zreszta przeciez on nie ebdzie wiecznie na ciebei czekal. A skoro powiedzial ze mozesz jechac to widac ze ci ufa, nie to co ty jemu i widac ze cie kocha, ale ty chyba tego nie widzisz. a mowiac mu ze jest przystojny i kupujac drogie prezenty nie uchronisz go od niczego, chociaz watpie zeby chcial cie zdradzic bo jest idiotycznie w ciebie zapatrzony

Gość boję_się_....
Powiedziałam w domu, że mnie zdradził i jak go zaprosiłam do siebie to mój ojciec później coś gadał. Jadę za wieczorem z koleżankami gdzieś, a on w domu siedzi, a w poniedziałek wyjeżdżam na wakacje na 2 tygodnie...

Gość mag19
głupia jestes

Gość boję_się_....
Czasem mi go brakuje... Dopadnie mnie ten stan ? Depresja ?

Gość boję_się_....
Niech ktoś napisze...

Gość boję_się_....
Niech ktoś napiszę...

Gość boję_się_....
:(

Gość no nie mogę ...
Podsumowując: - zerwałaś z nim, bo przez tydzień się nie odzywał po tym, jak został czymś obrażony przez twoją mamę - powiedziałaś w domu, że cię zdradził - psujesz mu opinię - chłopak przez ciebie od pół roku cierpi - ty nie chciałaś do niego wrócić, bo na razie dobrze się bawisz z koleżankami, a on nie ma przyjaciół - wróciłabyś do niego, ale nadal wolisz bawić się z koleżankami Więc krzywdzisz go, a do tego jesteś obrzydliwą egoistką. A to że piszesz, że go kochasz, to już jest mega-bezczelność. Jakbyś go kochała, to byś nie zadawała głupich pytań, tylko wiedziała co robić. Udanego urlopu z koleżankami !

Gość po co sie udzielacie w topiku
jakies gimnazjalnej idiotki, ludzie!!!!! Co wy jej chcecie tlumaczyc, nie widzicie ze jest yebnieta zdrowo????

Gość boję_się_....
tak nie jest:(

Gość no nie mogę ...
Nie tak ... a jak ? A tak jeszcze się zastanów, co by było gdyby sytuacja była odwrotna ... Wyobraź sobie, że to ty z jakiegoś powodu cierpisz - no nawet tak prozaicznie - boli cię po prostu ząb. Prosisz chłopaka, żeby poszedł do apteki po lek przeciwbólowy (bo sama z jakichś powodów np. nie możesz), a on akurat ogląda mecz z kolegami i jemu jest w danej chwili dobrze i może by skrócił twoje cierpienia, ale mu się nie chce, bo ma fajniejsze rzeczy do roboty. Czy chciałabyś takiej miłości ? Jak ktoś kocha, to nie pozwala drugiej stronie bezsensownie cierpieć. Chyba, że ktoś kocha tak naprawdę samego siebie ...

Gość boję_się_....
ehhh...

Gość boję_się_....
jest ktoś kto tu zajrzy i napisze?

Gość sadadfas
kup se kena i barbie i baw się nimi, a nie facetem. Lecz się egoistko

Gość boję_się_....
On jest teraz w szpitalu... Miał operacje bo coś mi pisał... nie wiem czy będę tego żałować...