Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najaranaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fani ekstasy łaczmy się!

Polecane posty

Chciałam zaprosić na topik wszystkich fanów najlepszego na świecie, tworzącego fascynującą i genialną muzykę niemieckiego dj-a Andree Tannebergera. Jestem jego fanką od wielu lat, pierwszy raz usłyszałam "9pm" a byłam wtedy w podstawówce albo gimnazjum, nie wiedziałam kto jest wykonawcą i dręczyło mnie to po nocach, dopiero po kilku latach odkryłam ATB. Wpadłam wtedy w sidła tej muzyki i zakochałam się w rytmie, efektach dziękowych. Gdy słucham tego emocje przelewają me serce, odpływam, żadna inna muzyka tak nie pobudza mych zmysłów, oczami duszy widzę piękne obrazy. Moją ulubioną piosenką jest desperate religion oraz Renegate, a także najabardziej chyba znany utwór Andre- Extasy (stąd tytuł postu). Kojarzę już chyba wsyztskie bardziej popularne kawałki, puszczane w radiu i TV, ostatnio słucham i przeszukuję czegoś mniej znanego, wyszyukuję rózne perełki ostatnio trafiłam na to http://www.youtube.com/watch?v=-DfUzj3HQT0 Jeśli o was chodzi chciałam abyście się podzielili swoimi ulubionymi kawałkami ATB,szzcególnie tymi mniej popularnymi. Przy okazji może ktoś poleci jakichś innych dobrych dj-ów trance bo ja się nie orientuję. Znam tiesto, ale wg mnie bardzo daleko jmu jeszcze do Andre :D

śmiejesz się bo trochę odgapiłam od ciebie nick czy z innego powodu?

Gość najaaarannaaaaaaaaaaa
Wyruchajcie mnie w d.u.p.pe.

hm podnoszę

up

dziękuję za podniesienie mi tematu

dodam że Andre zawsze mi się wydawął fajnym materiałem na afceta