Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski84

PYTANIE KOBIETY: "BĘDZIEMY W KONTAKCIE?" ocb?

Polecane posty

Gość ciekawski84

był już tutaj podobny kontakt ale jakies gdybanie czyjeś natomiast mnie się to zdarzyło na prawde tydzień temu! NA KONIEC SPOTKANIA PANNA powiedziała mi że było miło i że dziękuje i ZAPYTAŁA "BĘDZIEMY W KONTAKCIE?" co to oznacza?

Gość ciekawski84
??

Gość ksdiev
hmmm moze spadaj ?

Gość a powiec mi czy
pozostala z toba w kontakcie ?

Gość taka jedna maryśka
Chce żebyś do niej zadzwonił.

Gość ggdgsdfgdsfgfd
jak kobieta pyta sie o coś takiego... o jest zainteresowana facetem? podoba jej sie?

Gość kontakt
Eeee, odpuść sobie, nic z tego nie będzie, gdyż jej się nie podobasz. Zawsze kiedy kobieta na koniec spotkania mówiła mi "będziemy w kontakcie", to potem się okazywało że nie jest zainteresowana. Kobieta jest zainteresowana, gdy mówi przed końcem spotkania: "kiedy znów się spotkamy?", ewentualnie "zadzwonię jutro rano", lub zamiast tego przysyła smsa "dziekuję za mile spedzony czas". Dostałeś takiego smsa??? Jeśli nie zanudziłeś kobiety na śmierć i Ty kończysz spotkanie, a nie czekasz aż kobieta to zrobi, to masz spore szanse to usłyszeć. "Będzimy w kontakcie" to kobiecy odpowiednik męskiego "zadzwonię do Ciebie..." powiedzianego po wyjściu z łóżka pierwszej lepszej ździry poderwanej na dyskotece.

Gość na jakim świecie
to normalne, ze to zbywanie. zawsze tak mówię nawet do znajomych, których nie lubię - będziemy w kontakcie po czym urywam kontakt :P

Gość skad jesteście ufoludki
inaczej n- nie chcę cię więcej widzieć a, co dopiero rozmawiać "

Gość niedobrze_mi
A ja wrecz przeciwnie. Jeśli to świeża znajomość, to zawsze tak mówię, bo nie chcę wychodzić na namolną.

Gość jesteś prze
zobaczTo- poznaj najpierw swoją datę :P normalny człowiek mówiąc będziemy w kontakcie - ma na mysli,że jakoś się umówimy, spotkamy, ale niekoniecznie tak musi być.nic na siłę, taka znajomość bez żadnych rozszczeń.