Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhdsfhdsfhb

czy naprawdę większość ludzi boi się śmierci?

Polecane posty

Gość dfhdsfhdsfhb

zauważyłem, że taka tendencja jest żeby w ogóle o śmierci nie rozmawiać :o o czym to świadczy?

Gość gotujacy gaz
ja sie nie boje !

Gość większość ludzi boi
się umierania, a nie śmierci

Gość dfhdsfhdsfhb
ja się boję że nie bede miał później możliwości zażywania seksu i nie bede mieć z kim

Gość mcxvm
a ja się boję że piekło istnieje i że za jakieś durnoty mogę tam trafić, bo tak naprawdę wszystko jest grzechem i żeby nie grzeszyć to juz nawet nie wiadomo co robić bo nawet nicnierobienie jets grzechem :O

mcxvm co prawda to prawda:o ale bardziej boję się bólu fizycznego niż tego piekła itd,w koncu jak dusza moze odczuwac cokolwiek chyba ze cierpienie psychiczne ale to juz nikomu nie jest obce;]

Gość Efinka23
Ja bardzo boję się śmierci i zauważyłam, że za dużo o tym myślę... Oczywiście nie chciałabym męczyć się długu umierając, ale to co mnie przeraża najbardziej to fakt, że nigdy więcej mnie już nie będzie, że znikam i co dalej...sama myśl jest przerażająca. Czasami myślę, że mam obsesje na punkcie śmierci, bo przeważnie gdy coś robię zastanawiam się jak łatwo jest stracić życie przy blachych czynnościach... Staram się też omijać teoretycznie niebezpieczne miejsca lub zajęcia, rzeczy itp, choć wiem że przed śmiercią się nie ucieknie i takie postępowanie sprawia, że jeszcze bardziej się w pogrążam...Wcześniej w ogólnie nie zastanawiałam się nad śmiercią, mam tak ok kilku miesięcy - może coś koło roku...

Gość wesola31
Ja się śmierci nie boję. Wystarczy się do niej dobrze przygotować. Dużo na ten temnat znalazłam na . Polecam

Gość dfshdfhhj
"to co mnie przeraża najbardziej to fakt, że nigdy więcej mnie już nie będzie, że znikam i co dalej...sama myśl jest przerażająca" to jest bardzo dziwne wg mnie

Gość dfshdfhhj
tzn jak to może być przerażające że cie nie będzie? tzn ja wierze w życie po śmierci ale jak można się bać "NICZEGO"