Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamamakkkkkkkkkkkkk

Dziś moja córeczka ma urodzinki a jej tata

Polecane posty

Jej tatuś biologiczny nawet nie pamieta kiedy ona obchodzi swoje urodziny:( To są już jej 3 , i on nawet nie potrafi życzeń wysłać. Pewnie nawet nie wie kiedy , tylko wie ze latem:( Najgorsze jest to ze dalej go kocham, ale jestem głupia. Tak chciałam sie wyżalić.

Gość Miraculum5
Nie martw się. Takich idiotów nie brakuje. Mój tatuś jak już rzucił wódę po kilkunastulatach, nie pamięta ile mam lat, nawet roku w ktorym się urodziłam, nie wspominając o dokładnej dacie, ale jak jemu się nie wyśle życzeń na urodziny lub dzień ojca to FOCH, pretensje przez kolejny rok.

Gość aniateżsmutna
Ważne że twoja córcia ma ciebie :) kochaj ją za dwoje... będzie dobrze, daruj sobie tego idiotę...

heh, no własnie sama nie wiem co mnie opętało że ciągle go kocham. Niby się pogodziłam. Dziekuje za miłe słowa, idę sie wtulić w córunie. Miłego wieczoru:)

Gość ytr66
wszystkiego naj naj naj dla córeczki,zdórwka przede wszystkim.Trzymaj sie1

Moj ojciec nas zostawil i zjawil sie w moja 18nastke.. co za dupek!!! Nigdy nikt z jego rodziny nie pamietał o mnie :O badz jak najlepsza mama dla coreczki a tego frajera obsikaj cieplym moczem Cholerne dziecioroby:O