Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka 1981

paryż - disneyland

Polecane posty

Gość olka 1981

Witam, wybieram się do Paryża 5 listopada, z dwójką dzieci oraz kilka znajomych w sumie 10 osób. Jedziemy na 4 dni. Na Paryż mamy cały 1 dzień oraz 1 w Disneylandzie. Mamy zarezerwowany lot (Beauvais). Czy ktoś mógłby polecić kolejność zwiedzania prócz muzea (z dziećmi nie bardzo) najważniejsze miejsca oraz dojazd liniami metra. Szukam też niedrogich noclegów oraz jak najlepiej dojechac do Disneylandu. Z gory dziękuję za wskazówki.

Gość jolka1964
Też wybieram się do Paryża - ale już 16 sierpnia. Szukam informacji, ale coś ciężko idzie. Jedyne co mogę Ci polecić, to nocleg w hotelu Premier Classe. Hotele sprawdzony, sieciówka - nocleg dla 3 osób ok. 40 euro. W Paryżu i okolicach masz kilka do wyboru.

Gość olka 1981
Dzięki jojka, jak wrócisz to daj znać!

Gość njnknjk
czyli tak naprawde tylko zarezerwowalas bilet lotniczy i oczekujesz, ze obcy ludzie dostarcza ci wszystkich informacji, a moze nawet uloza plan zwiedzania? Napisz moze czego TY sie dowiedzialas, bo wyglada na to, ze niczego

Gość olka 1981
Nie cwaniaczku z 13.06 pytałam tylko czy ktoś był i moze udzielić informacji na ten temat. Sama dzielę sie informacjami z kimś kto ich potrzebuje, jeśli wiem co cos na dany temat. Po to właśnie jest forum. Muszę przyznać, że nie znam narodu, który ma tylu niemiłych i niezyczliwych ludzi jak polacy, czego przykładem jesteś właśnie TY.