Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guss

sex z Turkiem

Polecane posty

Gość 69renata75
nie zbiorowy,tylko pokaz przedtem

Gość 69renata75
on swoj podboj chcial najpierw zaprezentowac-w bardzo niecodzienny dla mnie sposob

Gość 69renata75
to nie bylo w jego okolicy,dlatego chcial tak pokazywac

Gość 69renata75
chcialam sprobowac

Gość Marylin Monroe
Brednie.. bylam ost na imprezie. . Zobaczylam najpiekniejszego kolesia jakiego w zyciu widzialam! Karmelowa skóra,piekne orzechowe oczy . . Boze ideal. Orgazm na sam widok! Wzielam go do tanca potem poszlismy do niego calowal sie zajebiscie. . Caly czas chcial zebym mu tanczyla sexy. . Yyyy. Sex. . Najpierw 69 potem jezdziec lodzik na pieska. . Mogl cala noc! Choc byl lekko samolubny. . Jego przyjemnosć na 1miejscu. Eh. .aaa i. . Ma kolczyk w kutasku mrrau. Jak na turka to sex 7/10, wyglad 10/10 , sprzet 10/10.

Gość Ankara Cocksucker
Orada byk seks iin istekli olduunu ? :)

Gość venuz niezaologowana
ja niedawno przeżyłam romans z Turkiem- seks bardzo ok, bardzo się starał i było widać, że się zna. Wygląd też ok (nie wyglądał na Turka), sprzęt ok.. I taki z niego muzułmanin, jak ze mnie baletnica ^^ Jedyny problem- młodziutki był bardzo i głupiutki jeszcze, siano w głowie i wiecznie na imprezie.. Ale ogólnie na plus ;)

Każdy facet na początku bedzie sie starał jak najlepiej dogodzić kobiecie. Tymbardziej jakis czekoladowy czy orzechowy goguś. Potem jest juz tylko gorzej. Znam taką jedną qrew która puściła sie z turkiem. Było fajnie, teraz ja leje jak worek. Osobiście toleruje turków tylko dlatego ze robią zajebiste kebaby:)

oh, uwierz mi, znawczyni, że nie wszyscy się starają, nawet na początku. Gościu był na prawdę spoko, nie planowaliśmy żadnej wspólnej przeszłości ani nic takiego- po prostu mieliśmy układ przez jakieś 2 miesiące, że po skończonej imprezie idziemy na seks. Tyle. Jak zaczęło się komplikować, to odpuściliśmy, ale nadal się przyjaźnimy. W życiu bym nie przypuszczała, że prześpię się z Turkiem, żaden mnie nigdy nie kręcił, a tu proszę- tak wyszło. Jeden z lepszych facetów, z którymi zdarzyło mi się być.

pewnie, że źle, że się nie starają... dobrze by było, żeby zaczęli się starać. A znawczynią nazwałam siebie ;)

na szczęście raz na jakiś czas trafi się prawdziwa perełka ;)

w tej kwestii kilka perełek się trafiło, szkoda, że na innych polach zawiedli, ale przecież nie można mieć wszystkiego ;)

Gość Mrs Wilson
Sex z Turkiem - to tak jak sex z małą różówą krewetką, UWAGA- nie ciągnąc za wąsy.

Gość gośćmimi
A widze ze to nie tylko ja uleglam pokusie :) sprawdzenia jak to jest. Nigdy nie przypuszczalam że to tak sie skończy i jak na razie trwa....Zaznaczam że oboje mamy stałe związki .....Jestešmy oboje opiekunami osób starszych ,ja na stancji on dochodzi . W prawdzie to nie pierwsza praca z facetami mi się trafiła,ale pierwsza że śpie z jednym. Do rzeczy :na początku tak adorował ,robił prezenty,zresztą do tej pory to robi i coś pękło we mnie myśle że powody tej decyzji były moje problemy w domu. Jest inny niż nasi faceci,wiedzą kiedy ,jak się zachować.Turek nie posunie się na wiecej niż sama mu pozwolisz. Sex oceniam na 8/10 z tego powodu bo są troche samolubni higiena 10/10 wizerunek 10/10 dbalość o ogół 10/10 . Myśle że gdyby nie to że razem pracujemy to bym juz níe zobaczyla go wíecej. Mają swoje dni jak każdy,ałe nie polecam ich na mężów,kochanków tak. Nawet jeśli nie umiesz języka to z Turkiem się dogadasz. Pamiętajcie że u Turków nie ma przyjaźni damsko męskiej w końcu i tak wylądujesz z nim w sypialni. Co do sexu to tak po koleżeńsku bez obowiązań

Gość gość
Ja osobiście wolala bym seks z murzynem czy innym lecz nie z tej wiary bo będa problemy zwlaszcza gdy byś miała dziecko z takim!

Gość gość
Ostatnio w Polsce poznałam przystojnego zielonookiego Turka i nie ukrywam że liczę na głębszą znajomość :-) 4 lata w Polsce i nieźle mówi w naszym języku.

Gość gość
niech Ci napcha kebabu w c**e bo tylko do tego się nadajesz.

Gość gość
Och, ach!

Gość gość
trzeba sie szczepic b to brudasy

Gość gość
hej:-) mam 23cm zapraszem selve1411@gmail.com