pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 no raczej ))) szejk dat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Lipiec 31, 2011 już wypiliśmy co mieliśmy i idziemy spać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 31, 2011 to ja biorę popitkę a ty czystą ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piparazzi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 jak sie dzielisz to pijeme :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 jaka frajernia koneserko pierwszy raz obczaiłam Twoje foto i muszę przyznać, że fajna z Ciebie sucz ))) kurde dobrze :P tylko, że ja mam tylko piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 nie dzielę się spiertalaj ))) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piparazzi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 to chooy Ci w ucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Lipiec 31, 2011 foto jak foto i tak wszyscy skonczymy jako pasztety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 31, 2011 a ja już zakąski zrobiłam i na co to mam pić za ciebie:-P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Właśnie, wypilim co mieli wypić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja dziś nie pije... Napisano Lipiec 31, 2011 ja dziś siedze i bucze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 pipa w ucho to nie wiem jaki kutacz mi wejdzie :O szkoda mi Ciebie, że takie znasz ))) koneserka tera sie przyjrzałam bardziej i stwierdzam, że ta pierwsza fota to jednak nie taka spoko jak mi sie wydawała przed chwilą. chyba trzeźwieję :O :P a jako pasztet to lepiej zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piparazzi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ja bym tera co zeżarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 dobrze } no pij za mnie jak tak jesteś harcorem ale ja Ci miski nie będę podawać, ani włosów Ci trzymać nie będę :P ZKD - w łikendy o tej porze to się dopiero zaczyna ja pyerdolę nie ma tu z kim pić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 d0brze} mam nadzieje, że ogarnęłaś mojego posta :P przeaszam z góry za błedy ale jestem pod wpływem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelnie tzyniczna marysia Napisano Lipiec 31, 2011 kogo moje piekne oczy widza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 o kurva kultura pomyliłam Cię z "z każdym dniem" :D:D ja yebie :O a ostatnio to myliłam "MałąBlondynkę" z Tobą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdławiam środkowym pałcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 może muchomorka ktoś chce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piparazzi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 nie znam, nigdy kutacza na oczy nie widziałam :o w doopala to przyjeność to niech Ci ucho rozsadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 tzyniczna } piękne :O ? chyba raczej kaprawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelnie tzyniczna marysia Napisano Lipiec 31, 2011 nie kumam twojej stopki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 a co Ty qmasz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 31, 2011 musiałam wypić więcej popity żeby cię zrozumieć :-P - ale daję radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelnie tzyniczna marysia Napisano Lipiec 31, 2011 ostatnio dla przykladu skumalem ze tylko tak przegrane dziewczeta jak Ty zawsze beda gniły na kafe i szukaly ogolnego uznania dla swoich marnych wypocin typu siemanko balasy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Lipiec 31, 2011 Ja zamiast pić zabieram do wora i na odwyk.Każdemu nałogowcowi szykuję potężną dawkę odwyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 pipa to znaczy, że lubisz 69. yaytzymy na oczach a kutacz w paszczu :P dobrze } nie pij za dużo gaśnicy bo mje kurva w nocy będzie suszyć i co ja będę piła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Każdy mnie z kimś myli, fak za mało wyjątkowa jestem Znaczy ja bym popiła, ale mam wymianę sms pod tytułem "Nie wiem na czym stoję i co mam myśleć" więc ochota mi odeszła...to ja powinna m takie rzeczy pisać a nie facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 bezczelnie tzyniczna marysia } cóż za mało lotny podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piparazzi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 haha rozpiertoliłaś mnie, ale rozszywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 kultuta { o to pofashna sprawa. serio, nie drwię i na czym on stoi ? bo mój facet też nie wie. bo jest On vs. kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach