Proszek do prania 0 Napisano Lipiec 31, 2011 pśp nie lubie Cie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Lipiec 31, 2011 pśp nie lubie Cie :O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Właśnie jeszcze nie, musi mu przestać zależeć by zaczęło mi Proszek, jak tam zęby? Masz taki musujący proszek? Wiesz, do wsypywania do szklanki, wrzucasz tam zęby i bziuuum czyste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ja ide spac dobranoc wszystkim poza proszkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Dobrej nocy Konsiamenóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dżiggi Dżiggi Napisano Lipiec 31, 2011 Biedna Proszek. Poszła po szklankę na zęby i walnęła o stół :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 kultura no tak masz racje ale myslalam, że skoro się zorientował, że za dużo sobie myślał to jest równoznaczne z tym, że już ma Cię w doopie :P narty kone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piparazzi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ide, nie pijta za dużo balasy i inne takie ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Widzisz jestem zbyt uroczą osóbką by ot tak mieć ją w dupie Ech, nudy, oglądam "nagi patrol" odbiło mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Lipiec 31, 2011 siemano mużynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Kultura { nie zauważyłam ))) siemano meetsu białasie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Ty peśpe jesteś nieczułą, pijaną suczą po prostu, pfffff Cycki to w tym patrolu mają, fakt:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 no taka już jestem wybacz tzytzki mają. bo na silikon je stać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ey proszek :D i co z tego , że mnie nie lubisz? przewiń mi temat na szybkości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Ale teraz to jakieś kwasy se wstrzykują itp ale chuj z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 nie ważne co, jak, gdzie i kiedy. ważne , że je na to stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Zarabiaj ciałem to też Cię będzie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 mi to nie potrzebne ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Lipiec 31, 2011 To siem nie cieszem:P a teraz: Pingwiny nadchodzę!!! http://www.nick.com.pl/img/171/185/_big/247_pingwiny_logo.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 policzyłaś i śpisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Ja dziś nie piję ,ale mogę poczytać co tam piszecie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 31, 2011 kiedy już nie piszemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blyatman Napisano Grudzień 24, 2018 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tzytzatahania 3 Napisano Grudzień 4, 2020 Pozdrawiam eh kiedy to bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach