Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz_2662

Czy pomożecie mi coś zrozumieć?

Polecane posty

Gość Łukasz_2662

Jak można przez kilka miesięcy być z kimś w związku, mówić mu jak bardzo się kocha, że zależy, że jestem dla niej najważniejszym mężczyzną w jej życiu? widzieć, że bardzo się zaangażowałem, że mi bardzo na niej zależy, a potem powiedzieć, że to wszystko był żart, bo ona chciała się tylko poczuć lepiej, bo był bardzo samotna?

Gość pewnie chciała
zrobić ci taki numer jaki wy często robicie dziewczynom.

Gość Łukasz_2662
Quis leget haec? można. faceci wcale nie są lepsi. widocznie trafiło na ciebie. uppsss -smutne Fajna wypowiedź, karać kogoś za to, że okazał uczucie, zainteresowanie, troskę? Za to, że inni faceci może tak postępują? Ja do cholery nie jestem jak jacyś inni faceci:(

Gość pewnie chciała
Kieruj pretensje do twojej byłej.

Ja tak nie postepuję ale nie jestem takim frajerem jak autor:P.Wyznaję zasadę-zaufanie jest dobre ale kontrola lepsza:classic_cool:.Do tego dobrze wiem jak sprawdzić kto do kogo pasuje:classic_cool:.

Gość Łukasz_2662
"Ja tak nie postepuję ale nie jestem takim frajerem jak autor" Może i jestem frajerem, ale po prostu chciałem uwierzyć

Gość 2-3 stówy dwa razy w roku
Mozna.... ale hitem i tak pozostanie mój ex, który mnie opowiadał o wielkiej miłości, UPIERAŁ SIE PRZY ŚLUBIE KOSCIELNYM!!!!, a kochance opowiadał, że jest ze mną tylko ze wzgledu na dziecko Tego sie nie da wytłumaczyć, żeby zrozumieć idiotę trzeba samemu mieć takie inklinacje :D

" Łukasz_2662 "Ja tak nie postepuję ale nie jestem takim frajerem jak autor" Może i jestem frajerem, ale po prostu chciałem uwierzyć" Następnym razem radzę się ze mną skonsultować w sprawie wyboru kandydatki:classic_cool:.

nazwanie Cię "frajerem" nie było miłe, ale tak prawdę mówiąc, nie widziałeś, że coś ściemnia?

Gość NiktNIEwiedział
Jak sam zacząłeś... -jak można...Spoko zaangażowanie w związku jest ważne tyle,że zawsze się trzeba liczyć z tym iż owe dziewczę da Ci kosza,bo nie okazałeś się może tym jedynym wymarzonym na całe życie