Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

październikowy sukces

Mam kolejny dobry pomysł na siebie: ZMIENIAM NAZWISKO

Polecane posty

Gość o 1 temat za dużo na dzisiaj
Radzę przestać zakładać 100 tematów dziennie, bo osobiście pójdę i naskarżę na ciebie do moderatorów.

Gość następny niedojebany
prawiki-oszołom? Co to sobie wymyśla, że jak zmieni nazwisko to życie mu się ułoży? Koń waść wstydu (sobie) oszczędź :classic_cool:

Na mocy paktu płynącej z kontaktu :classic_cool: przestań sie ośmieszać człowieku :D skończysz na kasie w biedronce a po powrocie do domu będziesz chlać żeby nie widzieć jaki żałosny z Ciebie skurwysyn! Pierdolisz a i tak nic nie robisz, kiedyś zrozumiesz i przestaniesz wierzyć w te swoje pierdoły.

:D:D:D Już tak gadałeś pod poprzednim nikiem "Wierzę w swój sukces" A teraz dojebałeś "Październikowy sukces" :D ja pitole, dzięki chłopie za ten śmiech, poprawiasz mi humor :D Co niby ma sie stać w tym październiku ? :D

:D:D:D Jakby matka boska istniała to by sie pocieła w chwili twoich narodzin. Pewnie rodzice są z Ciebie dumni :P

Pora na zmiany. To mały sukces ! Będzie! Jeśli odwołasz to wszystko :) Drobne zmiany prowadzą do większy i do osiągnięcia sukcesu :)

Gość Garbata Biedronka
dobry pomysł, tylko nie zmieniaj na Kaczyński, bo to obciach, możesz na Alfons Hitler.