Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koko6

Szkoła Zak

Polecane posty

Czy ktos uczy sie w tej szkole na kierunku technik informatyk?Czy jest cięzko?Pomóżcie.I czy jesli sie pracuje to jak wyglada odbywanie praktyk?

Gość i frytki do tego?
Ja się wybieram do Cosinusa na administracji :)

a ile masz lat ja własnie przeglądam cosinusa profesje i zaka

Gość i frytki do tego?
Orientujesz się może czy tam jakieś stypendium można dostać?

wiem ze bezrobotny który nie miał zadnego stazu ani przygotowania zawodowego to tak

Gość i frytki do tego?
a ktoś kto ma już licencjat?

oj to chyba juz raczej nie.Niestety to Polska tu sie ciężko żyje;)

mnie tez interesuje kierunek administracjii i do tego jest za free

Gość napisz mi do jakiego miasta
chcesz isc? Bo jak do Bielska Białej to zdecydowanie nie polecam żaka!

a i profesji tez nie polecam, jak np kilka osob zrezygnuje z danego kierunku i będzie mało chętnych to potrafią w 3 semestrze zlikwidować kierunek i pozniej szukaj sobie w innych szkolach...

Jeśli chodzi o stypendium to w większości szkół można dostać stypendium dla bezrobotnych, nie wiem jaka kwota ale trzeba być minimum 12 miesięcy zarejestrowanym w urzędzie pracy i wliczane są też do tego dochody w rodzinie, jeśli dochód przekaracza ileś tam zl na osobę to nie przyznają stypendium

Gość i frytki do tego?
ja podkarpacie

mnie kusi pjsc na technika administracjii ale nie wiem czy dam rade czy trudno bedzie

Gość i frytki do tego?
ja tez wybieram administrację ;)

Gość tanova
Skończyłam w tym rokutechnika obsługi turystycznej w Lublinie , zapisałam się na administarcję , wszystko w Żaku oczywiście:)Bardzo polecam ta szkołę , miałM świetnych nauczycieli , nie jest cięzko , tylko trzeba systematycznie być na zajeciach :)Bardzo patrza na frekwencję,do tego robić notatki , i egzamin zawodowy mozna zdać , polecam.chętnie odpowiem na pytania dotyczące lubelskiego żaka

Gość andzia andzia
Tanova - czy w zaku lubelskim jest hotelarstwo?

Gość tanova
niestety , nie ma hotelarstwa , tez chcialam isc , ale niestety , nie planuja tego kierunku

Gość i frytki do tego?
a o administracji ktoś coś wie, kończył ktoś ten kierunek?

Gość ja chodziłam do żaka
na biomasaż. Dużo osób myślało, że w takiej rocznej, prywatnej szkole - w dodatku to jest płatny kierunek - można sobie bimbać. 3/4 wyleciało po pierwszym semestrze!

Gość tanova
znam sporo osob z administracji, i wcale nie narzekają:) szczerze mowiąć-nawet pracując mozna raz na dwa tygodnie poswiecić weekend na zajecia , prace semestralne sa podawane z duzym wyprzedzeniem , wiec napisać można z palcem w nosie:) no i najwazniejsze-poziom nie jest taki jak na studiach , ale rozmawiajac ze studentami czwartego roku turystyki doszłam do wniosku , ze trzy czwarte ich wiedzy to zwykle lanie wody , a w szkołach typu zak czy cosinus wiedza jest w pigułce , bez niepotrzebnych smieci ,

Gość tanova
wiem , ze kilka dziewczyn z wizazu nie miało problemu ze znalezieniem pracy, zak ma swoją renome , czyli nauczyciele sa dobrzy:)znajoma znalazła prace tak , ze to jej pracodawczyni dzwoniła za nią i prosiła o to , by ta dziewczyna zaczęła u niej prace

Gość andzia nadzia
ja szukam w lublinie hotelarstwa wlasnie:) Maja podobno otwierac w Profesji i w Cosinusie. Tyle ze profesja mnieprzeraza bo jak mi zlikwiduja grupe to gdzie ja pojde:O Jestem tez na administracji w innej szkle i sobie chwale:) U nas prace kontrolne to byly sprawdziany normalne, a nie pisanie prac. Wiec trzeba bylo sie choc troche pouczyc do kazdego egzamu i zaliczenia. No, ale jak juz pisalam chce na to hotelarstwo. Co lepiej-Cosinus czy Profesja?

wezme kierunek administracja tylko jak by zlikwidowali w trakcie to sie powiesze;)

Gość i frytki do tego?
Ja się nad rachunkowoscia zastnawiam jeszcze :) ale to są bardzo popularne kierunki wiec nie powinny byc zlikwidowane w trakcie trwania nauki:)

Gość tanova
W lubelskim żaku na pierwszym semestrze administracji było tyle ludzi , ze dzielili na grupy , bo zapisalo sie około 200 osób.po pierwszym semestrze zostają tylko ci , którzy chca skończyć , zwykle do 30 osób .Na takich kierunkach nigdy nie likwidują semestru , bo to chyba najbardziej popularny kierunek , wiec bez obaw , na pewno nie zlikwidują:)

Gość Tchibo22
wybiera się ktoś do Żaka w Toruniu ? :)

Gość katie dziub
W 2013 roku postanowiłam zapisać sie do szkoły Zak w szczecinie na jednoroczny kierunek stylizacja paznokcI lub/i wizaż. Zapisałam się online a później miałam co chwilę telefony ze czekają na swidectwo żebym przyszła itp. Ponioslam im kopie(bo w danym momencie miałam tylko ją)lecz powierzieli mi że przyjmą tylko oryginał i żebym pryniosla czym prędzej bo miejsca ograniczone i dużo chętnych. Później również dzwonili. Po ich ostatnim telefonie ze czekają na oryginał dwa dni później zanioslam dokumenty i uslyszalam że kierunek nie ruszy ani jeden ani drugi bo nie ma chętnych..... Cóż za profesjonalne traktowanie słuchacza..... Poezja. Stanowczo odradzam szczecin.