Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bucha hahahah

dostałam na wesele od chrzestnych 150 zł w prezencie.

Polecane posty

Gość bucha hahahah

Chrzestna i chrzestny (małżeństwo ) z 2 dzieci 22 i 18 lat dali nam w prezencie 150 zł gdzie chrzestny zarabia ok 5/6 tys chrzestna ok 2 tys i wszędzie się chwalą ile to kasy mają że wyjeżdzają nad morze co tydzień, 3 razy w roku w góry. Żeby tego było mało zapytali czy mogą wziąść troche jedzenia które zostało z wesela. nosz kurde powiedziałam ze dajemy dla bezdomnych a ich chyba stać zeby sobie kupić bo zaoszczedzili na nas to mogą wydac na jedzenie. obraza na poł rodziny poszła.

Gość 10010..
Nie kłam!!!!!!!!!!!!!!! do piekła pójdziesz:D

Gość zapytka
cóż się im dziwić, z tego co piszesz to są bardzo biedni (w ich mniemaniu) :P

Gość bucha hahahah
moja mama jest chrzestną ich syna i na osiemnastkę dała mu 500 zł

Gość zapytka
to tym bardziej niewdzięcznicy, ale ci co mają najwięcej to są skąpi jak holender.

Gość no jak to z Wami faceci jest n
a ta co ma 22 i ten syn co 18 byli z osobami towarzyszacymi, ja tez znam przypadek ze chrzesty dal pusta koperte

Gość bucha hahahah
już nie chodzi o to by dawali nie wiadomo ile, ale 150 to jak jałmużna. my od osoby płaciliśmy 160 zł

Gość bucha hahahah
kuzyn 18 letni był sam, a kuzynka 22 lata z narzeczonym. ona pracuje od 2 lat wiec rodzice jej nie utrzymują. Był chrzestny z chrzestną z synem , a na samo wesele dojechała jeszcze ich córka z narzeczonym. Od nich dostaliśmy te 150 zł to wychodzi po 30 zł od osoby heh ,śmieje się choć nie jest mi do śmiechu mając taka rodzinę :(

tak niestety jest. Bo bogaci to sknery są, Biedny jaki jest ale zawsze da.. A juz na pewno z pustą ręką nie przyjdzie.. u mnie na weselu nie było ani chrzestnej ani chrzestnego..

Gość OneTwo
Nie licytuj się już. Miej to w dupie i idź dalej swoją drogą.

Gość bucha hahahah
nie liczyłam na to że dadzą nie wiadomo ile ale nie dosc ze dali 150 zł w sumie od 5 osob to jeszcze mieli czelność pytać o jedzenie weselne bo im za mało było widac najesc się na weselu. to mnie wkurwiło najbardziej

Gość wspolczuje chrzestnych
bezwstydni ludzie

Gość blabvfzcbbbbbbyt
my byliśmy z mężem na weselu jego chrześniaczki i daliśmy 2 tysiące

a to jest jakis obowiazujacy cennik ile komu i od kogo sie należy :D:D: co za pazerna idiotka z Ciebie, te 150 zł to i tak za duzo jak dla Ciebie

Gość mjoijoi
Przypomnij mi, jaka jest definicja chrzestnego?? O ile dobrze pamietam nie ma tam slowa o dawaniu drogich prezentow...

Gość blabvfzcbbbbbbyt
nie przeczytaliscie o co autorce chodziło tepaki? nie dosc ze sie nie wykosztowali to mieli czelnosc chciec jedzenie jeszcze a to szczyt chamstwa i wiesniactwa. ja bym im te 150 zl oddala przy calej rodzinie i powiedziala zeby sie tak nie wysilali bo zapewne im bardziej kasa potrzebana skoro na jedzenie nie maja.

Gość pomarańczowy nick mam a
współczuję, ale jak ktoś ma to jest strasznie chytry, ja bym się ze wstydu spaliła chyba, a żeby jeszcze chcieć jedzenie? brak jakiegokolwiek wstydu. Jeszcze żeby jedna osoba tyle dała ale 5 osób i dały 150 zł? śmiech na sali. Autorka ma prawo czuć oburzenie. Postawcie się na jej miejscu a nie naskakujecie że jest pazerna. Bo ja bym chyba ich wywaliła z tego wesela.

nie dosc ze sie nie wykosztowali to mieli czelnosc chciec jedzenie jeszcze a to szczyt chamstwa i wiesniactwa. ja bym im te 150 zl oddala przy calej rodzinie i powiedziala zeby sie tak nie wysilali bo zapewne im bardziej kasa potrzebana skoro na jedzenie nie maja. szczytem chamstwa , wiesniactwa i totalnego buractwa jest robienie wesela i wypomninanie ile kto dał i ile kto zarabia. Szczytem buractwa jest nie rozuminienie czym jest to cholerne wesele. To nie jest impreza która robi sie po to ,zeby sie zróciła a kazdy ma zapłacic za siebie , tylko po to zeby BAWIC sie wraz z zaproszonymi ludzmi.