Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mruczun_24

Mam 24 lata...

Polecane posty

Gość Mruczun_24

Od 4 lat sam i nie mogę nikogo znaleźć. Nie sądze, abym był jakiś lewy wręcz przeciwnie w głowie mam poukładne, dbam o siebie, jestem całkiem przystojny. Nie wiem totalnie o co chodzi, prawdą jest to ze nie za często mam okazję poznawać nowe osoby bo się intensywnie ucze. Zależy mi na tym. Co robić?

Gość laruso
może księzniczki szukasz?

Gość ...ot..co...
musisz czesciej "bywac". zanim poznasz te wlasciwa dziewczyne poznasz po drodze pare innych, ale nie mozesz sie poddawac ;)

Gość Mruczun_24
Słucham? Bo nie rozumiem.

Gość Mruczun_24
W przeciągu tych 4 lat poznawałem pare osób ale to było gorzej niż tragedia.

Gość ...ot..co...
zadna dziewczyna nie zapuka do twoich drzwi. musisz wyjsc do ludzi i w koncu kogos poznasz

Gość ...ot..co...
od razu nie poznasz tej jedynej ;) badz cierpliwy. siedzac w domu i sie uczac bedziesz jeszcze przez 5 lat narzekac. a wychadzac masz wieksze szanse, ze w koncu natkniesz sie na ta, ktora ci sie naprawde spodoba

Gość uhihrwghnr5g
nie poznaje prawie nikogo a -olaboga- nie moge nikogo znalezc nie cwicze prawie w ogole a -jejku jejku- jestem gruby (jak to mozliwe?...) prawie nic nie jem a chudne- czemu?...

Gość Mruczun_24
Nie mówię, że nie wychodzę, kwestia tego, że zazwyczaj czuję się niezręcznie idąc gdzies sam - od razu widać żem singiel, przytłaczjąca sprawa

Gość Pani Walizka
Jest mi bardzo przykro poinformować Pana o tym, że znalazł się Pan na liście rezerwowej. Oznacza to, że wszystkie krzesełka są już zajęte. Musi pan czekać na zwolnienie się miejsca, ale wiąże się to z tym, że krzesełko było już używane i jest lekko zadrapane. Innym wyjściem jest też poproszenie kogoś w tym przypadku jednego z Panów o możliwość posiedzenia na kolanach delikwenta. heheheh

Gość Mruczun_24
Do osoby wyżej, tak się składa, że chodzę na siłownie co 2 dni.

Gość Mruczun_24
Ło jezu, spodziewałem się tego, ze zaraz zlecą się frustraci kafe i będą pisać swoje mądrości :/

Gość laruso
umów się ze mną!

Gość Pani Walizka
ja pier... juz wiem dlaczego nie masz fajnej laski. Mi nie o to chodziło hehehhehehehehehehhe Chodzi o to, że fajne dziewczyn są zajęte. Ewentualnie możesz zostać gejem. heheh

Gość Mruczun_24
Człowiek, którego cieszy cierpienie innej osoby musi być niezrównoważony. A ja dalej odnosze się do Twojej pseudo mądrości i po stylu wypowiedzi zakładam że nie skończyłeś nawet 20 lat. Pomijam to że jasnowidzem nie jesteś i wszystkich lasek nie znasz więc stwierdzenie, że wszystkie fajne są zajęte to czysty ogólnik. Swoją drogą oczywiście nie odpowiedziałeś na pytanie zawarte w temacie tylko musiałem poprawić swoje samopoczucie pisząc dyrdymały.

Gość Pan Walizka
Jakby to co napisałem nie byłoby prawdą, ty nie pier... głupot na kafeterii tylko siedziałbyś z dziewczyną.

Gość acensis
jezeli intensywna nauka nazywasz sleczenie przy ksiazkach 5 razy w tygodniu to wlasnie w tym tkwi problem. Nauka jest wazna, ale pamietaj zeby czasem sie rozerwac. Proponuje zebys wyznaczyl sobote jako dzien totalnie twoj, bez zadnych obowiazkow, pracy, nauki. Wiec znajdz towarzystwo i co sobote gdzies z nimi wychodz. Powodzenia;) P.S. absolutnie nie pokazuj kobietom, ze szukasz milosci na siłe. Przede wszystkim dobra zabawa;)

Gość asia ya 25
a ja mam juz 25 lat, rok jestem sama i trafiam na samych imbecyli:|

Gość a co!
nie wszystkie fajne dziewczyny są zajęte, ja np jestem wolna:D

Gość asia ya 25
no własnie ja tez jestem fajna, hehe:)

Gość Mruczun_24
Dobry pomysł z tą sobotą, od pewnego czasu zaczałem myśleć, że chyba za dużo spędzam czasu na naukę a za mało mam go dla siebie. Dzięki. Asia kobiety, na które trafiałem przez te 4 lata też nie były za ciekawe a może ja po prostu mam za duże wymagania co do charakteru.

Gość asia ya 25
ja tezmam jakies swoje wymagania, nawet nie wygórowane, ale kolesie jakos totalna olewa, najlepiej do łózka i dziekuje, zero uczuc, masakra... nie lubie być traktowana jak powietrze, bo chce być z kims i dla kogos i to samo oferuje, niestety chyba takich facetów juz nie ma:)

Gość Mruczun_24
Nie to, że nie ma (np ja jestem ;) ) po prostu nie trafiasz na takich. Ja osobiscie znam bardzo wielu takich facetów jak mówisz. W zasadzie większość z nich jest taka, znam też wprawionych graczy, którzy są spoko itd a działają na boku i nic z tego sobie nie robią. Co zabawne radzą sobie lepiej ode mnie :) ale co poradzić. Są normalni faceci jeszcze w tym kraju, tak więc nie trać nadzieji.

Gość dziewczyna z sieci
zgadzam się, trudno teraz trafić na kogoś wartościowego, kogoś kto w wieku 23-25 lat szuka czegoś poważniejszego na dłużej niż tydzień, nie wiem czemu tak jest, ale jest i nie mówię tu, że już ma być to ta jedna i jedyna osoba na całe życie, po prostu taka, która zaoferuję coś więcej niż tylko seks

Gość dskjcbac
witamy 🖐️

Gość uhihrwghnr5g
Mruczun za bystry to Ty nie jestes :D

Gość Mruczun_24
Taka moda. Teraz takie zachowania są cool i w ogole. Np w srodowisku facetow jak gosciu "zalicza" to w grupie od razu zyskuje w oczach. Dla mnie to żałosne.