Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rokefeler

Jak usunać włosy z karku szyji- metody, porady

Polecane posty

Gość Rokefeler

Mam strasznie zarośniety kart, jest to zapewne dziełem pewnej fryzjerki w PRL która "goliła" mi kark brzytwą i teraz strasznie to wygląda i chce coś z tym zrobić. Tylko co można z tym zrobić? udać sie na depilację laserową? czy cus innego proszę was kobiety o porady to bardziej wasza działka

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
1. to nie wina brzytwy, masz po prostu obfite owłosienie 2. usuwać-golenie, krem do depilacji - na krótko lecz bezboleśnie lub na dłużej-depilacja woskiem. pewnie wosku nie dasz rady sam zrobić, idź do kosmetyczki lub poproś siostrę, dziewczynę. mój chłopak goli kark, ramiona, czasem używa kremu do depilacji. jeżeli będziesz miał problem z zapaleniem mieszków włosowych po depilacji (wyskoczą ci czerwone kropki, takie małe pryszcze) to użyj kremu AcneDerm (w aptece, ok.20zł), najlepiej posmaruj skórę profilaktycznie tuż po depilacji, ale nie wówczas, gdy depilowałeś się kremem, tylko po metodach mechanicznych. pozdro

Gość Rokefeler
Ok rozumiem. Po ktorym z zabiegów depilacji bedzie na dluzej spokoj z niechciamnymi wloskami? laser czy depilacja woskiej?? moze jest jeszcze cos?