Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahbbbbb

GIERKI DZIEWCZYN PO 1 RANDCE...Nie odpisuje na smsa!!!

Polecane posty

Gość hahahahahahbbbbb

dziewczyna po randce nie odpisuje na smsa... sprawdza mój silny charakter? sprawdza czy nie jestem miekki? taka gierka? co o TYM MYŚLICIE? ps. randka była udana, miła, zabawna i wpadłem jej w oko

Gość a co!
może jednak nie była taka udana, inaczej od razu by odpisała

Gość hahahahahahbbbbb
była udana bo zapytała mnie "CZy będziemy w kontakcie?" i powiedziała, że dziekuje za miły wieczór

Gość hahahahahahbbbbb
1 dzień... ja do niej też napisałem dopiero na 2 dzien... pewnie jest obrazona, albo chce zebym zadzwonił gra ze mną, czy jestem mieczak czy silny psychicznie mam to gdzies

Gość 12345wróbelek12345
a co jej napisałeś?;)

Gość hahahahahahbbbbb
a jakie ma to znaczenie? zapytełem ją o coś...było to podchwytliwe i zadziorne

Gość 12345wróbelek12345
ma znaczenie o ile było dwuznaczne i mogła to żle zrozumiec np. jest też szansa, że nie sprawdza tel co 5 minut lub nie lubi pisać smsow :)

Gość hahahahahahbbbbb
wszystko mozliwe chuj wie i mam to gdzies...zadzwonie do niejw przyszłym tygodniu i zapoponuje spotkanie, jak odmówi bedzie wiadomo ocb

hey powiem Ci ze rowniez mam podobny problem. Znaczy sie zapytalem sie dziewczyny czy nie mialaby czasu umowic sie na ciastko;p napisalem jakos niecale 2 tyg temu i nie odpisala...az do dzis. One tak maja w genach, musza grac z nami niestedy. Szczerze mowiac to stracilem nadzieje, ze odpisze a tu nagle po niespelna 2 tyg odpisala. Na pewno nie pisz do niej 2gi raz. Dziewczyny nie lubia takich co zaraz zaczna pisac "czemu nie odpisujesz?!?!?!?!" "odpisz prosze!?!?!" itd

Gość hahahahahahbbbbb
nie mam zamiaru do niej 2 raz pisać, mam swoj honor i godnosc ewentualnie zadzwonie pod koniec przyszlego tygodnia i zaprosza ja gdzies, jak odmowi lub uslysze niechcec w jej glosie to bedzie wiadomo o co chodzi

Gość wpadlem jej w oko.....
otoz najwidoczniej nie wpadles. Gdybys jej wpadl, to na pewno by odpisala. Nie spasowales jej i tyle. Zadne gierki.