Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to nie blondynka

ile macie oszczednosci?

Polecane posty

ja się już napracowałam, w końcu mam prawie 25 lat :classic_cool: no i tego. żeby się wpasować to... mam bogatego tatusia :classic_cool:🖐️ proszek } możesz robić jako sprzątaczka na śmietniku jak pokażesz, że potrafisz uruchomić swój mózg, a nie tak jak dotychczas... jedziesz na "luzie" :classic_cool:

Gość i to nie blondynka
becia a jaka to pralka?bo nie wiem czy moja jutro nie zafoszy;) 4 tys-kasa idzie nie wiadomo na co bylismy dzisiaj na spacerze i poszlo 80zl:O

Gość i to nie blondynka
PSP-lubie Cie:)przynajmniej szczera jestes:)

Gość cholera98989
a h... Ci do tego, ale zapytac sie mozesz

pśp, ja Cię tez od niedawna lubie i staram się zabiegać o twoją sympatie 😭 Podaj mi wskazówki :P A co do majątku to fakt większość zapracował mąż :O. Moja tylko kawalerka a niby te dwa domy wspólne ale to głównie za jego pieniądze, więc teraz też moge śmiało stwierdzić że "mi się udało"

Gość kura z kurnika
10.000 ;/

Gość marcy marcy
proszek trzeba było sobie kupić nowe ciuchy a nie z bazaru kupujesz ,myslisz że ktoś ci uwierzy indorze? buheheheh

Gość i to nie blondynka
my na 2 osoby tez ponad 100w kinie zostawiamy tylko bilety,popcorn i cola i jak maja zyc ludzie za najnizsza krajowa?:O

i to nie blondynka } czy dzisiaj jest pełnia ? czy zaćmienie ? czy po prostu wszyscy powariowali ? bo już któraś osoba dzisiaj mi napisała, że jestem spoko w czoko :classic_cool: czuję, że nadchodzi jakaś nowa pandemia. coś w deseń wściekłych krów i świń. oby tylko nie były to indory 😭:classic_cool: Proszek lubisz mnie? od dzisiaj? weź już z tą wazeliną. wyluzuj.

Nie od dzisiaj, od tematu "przyzwoite topike" czy jakoś tam ;). Udzielałam sie tam sporo na pomarańczu i troche Cię znam ;) Ale ty mnie nie lubisz

Gość i to nie blondynka
indory:D wlasnie pytalam faceta czy wie co to indor;)dziwnie sie patrzyl

Gość ona890
23 lata i mam 10 tys ale ta suma sie bardzo zmniejsza , szaleje w wakacje to z konta ubywa... :P

Gość komma

U nas teraz lepiej z oszczednosciami bo oszczedzamy na pradzie dzieki zmianie dostawcy na pulsar energia