Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uniqeee

zycie z egoista!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uniqeee

Moj maz jest typowym egoista.Zczyna mnie to dobijac, i nie radze juz sobnie z tym. Jak mozna zyc z tymi ludzmi??? Moje proby zmienienia czego kolwiek..doprowadzily tylko do , moeje nerwicy i atakow paniki..:(. Zczynam sie poddawac, i juz nie wiem co robic. Macie jakies rady??

Gość goliatczyk
Nie zmienisz dorosłego faceta. Jak chcesz zmian to zmień swoje podejście do jego egoizmu. Albo faceta:))

Gość NIE-egoista
hahah to strasznie ci wspolczuje po cholere bralas sobie taka osobe na meza? nie wiedzialas jaki jest przed slubem? ja bylam z chlopakiem 2 lata i to byly moje najgorsze lata w zyciu jeszcze nigdy nie czulam sie traktowana w taki sposob a rozmowa z nim i zmienianie go - ZAPOMNIJ to zawsze on byl najwazniejszy to zawsze jemu mialobyc wygodnie itd nigdy nic dla mnie nie zrobil...mimo ze tak bardzo mowil ze mu zalezy ;) bajeczki byly piekne ale ze dzieckiem juz nie jestem to i bajeczek sluchac nie chcialam... radze ci zmien sobie faceta bo sie wykonczysz, szkoda zycia dla egoistow no chyba ze jestes masochostka

Gość uniqeee
Jestesmy razem 10 lat. A slub byl 4 lata temu. Nie jestem masochistka :D. On sie zmienil z czasem, lub ja bylam slepa. Nie chce go zmieniac bo wiem ze sie nie da. Kocham i wiem ze on mnie tez. Poza tym durnym jego ego, miedzy nami jest ok.Chce zrobic cos..moize sie uda, dlatego pytam tutaj.;). Poza tym mamy wspaniala coreczke..wiec musze pomyslec nad wszystkim:).

Gość tgjehkyejj
a w czym dokladnie tkwi problem?

Gość uniqeee
Nie dziecko NIGDY nie bylo na drogim planie. To jest dobry czlowiek, ma wielkie serce..ale nie widzi tego ze mnie krzywdzi tym wiecznym krytykowaniem.. i tym ze t on przewznie jest najwazniejszy, pomine fakt ze nie chce sluchac kiedy do niego mowie, bo ja nie mam racji..ehh.

Gość uniqeee
Nie pakuj wszystkich do jednego worka, bo kazdy jednak sie czyms rozni.. Dla ciebie to smieszne,niestety nie dla wszystkich. pozdrawiam.

A co znaczy, ze jest " typowym egoistą " ?? Bo niesłuchanie Ciebie wcale o tym nie świadczy. Poza tym - jakkolwiek go nie określic- ZAWSZE taki był:O

Gość dfklghfdlkgj;l
Co za bzdura , ze ludzie sie nie zmieniaja!!!! Jesli tylko chca to sie mogas zmienic. Ale niestety niedowiarki nigdy nie nie uwierza ,nie dadza szansy,i przekresla.

Gość Egoist60
U ci w paszczu. :D

Gość co za muly,,,,,,,
Enfant Terrible jestes jebnieta i zmienna jak choragiewka na wietrze , paszczaku :O

Gość uniqeee
Jesli nie wiesz co oznacza bycie typowym egoista,prosze poczytaj sobie w google ;). Co do tego zmieniania, ja mysle ze kazdy czlowiek sie moze zmienic. Ja go nie zmoienie,tym bardziej na sile. Taj jak pisalam..zrobic co kolwiek ..moze otworzy oczy .Moze ktos kto jest z takim czlowiekiem ,wie co robic, bo ja mam w glowie matlik juz i nic wiecej.

Gość masz co bralas
.

Gość uniqeee
Co nie zaczy ze, nie mozna nic zmienic ;)