Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____Zalamana85____xxxx

zostawil mnie jak psa

Polecane posty

Poznaliśmy się przez internet po 3 miesiacach bylo pierwsze spotkanie ,oczarowal mnie wszystkim ,spotykalismy sie codziennie bylo patrzenie w gwiazdy,dlugie rozmowy,zachody slonca ,przegadane cale noce.Po pewnym czasie wysylal mi dzwne sygnaly pod pt."w sylwestra jestesmy z moja rodzina",we wakacje tez itp.zapalila mi sie czerwona lampka i powiedzialam mu o tym ze jak ma mnie to musze byc najwazniejsza a nie rodzina ,ma 27 lat i stwierdzil ze stawiam mu warunki i nigdy nie zostawi rodziny .tlumaczylam mu ze nie kaze mu wybierac ale jak pojawia sie w zyciu mezczyzny kobieta to nie ma juz nic wazniejszego.Mowil ze kocha z calego serca,ze bedzie co 2 miesiace przyjezdzal do mnie(mieszka chwilowo za granica) na tydzien i spedzimy go razem.wczoraj powiedzialam mu ze na ten tydzien pojedziemy na romantyczny wypad nad morze to stwierdzil ze szkoda mu pieniedzy a po drugie on chce sie widziec z rodzina:/ .Po co byly te wszystkie obietnice ze kocha , bedzie odliczal dni zeby tylko mnie zobaczyc jak pojedzie i nagle dzwoni ze odchodzi bez slowa .wczoraj jeszcze rozmawialismy i myslalam ze wszystko ok a dzis zablokowal mnie wszedzie gdzie tylko mogl a ma 30 lat

zle wiek na koncu wpisalam , 27 ma lat .Zapomnialam dopisac o tym jak prowadzal mnie po calej rodzinie i przedstawial ja tez go przedstawilam mojej mamie choc tak krotka sie znalismy

Gość nie załamuj sie
faceci to idioci, mnie moj tez zostawil i to chyba juz na dobre:(

Gość scsvg
eh bo nie ma wiekszej glupoty niz stawac miedzy facetem a rodzina. Tez bym Cie rzucila jak bys mi z takimi tekstami wyskakiwala.. Przeciez z nimi tez sie musi spotkac.. Kobiety przychodza i odchodza (jak widac), a rodzine ma sie jedna na cale zycie

Gość scsvg
a poza tym nie jestes jego zona i nie mozesz mu stawiac takich warunkow. To facet decyduje gdzie Cie umiejscowi w hierarchii i Twoje wyklocanie sie albo przymuszanie go do zmian raczej niewiele da..

''To facet decyduje gdzie Cie umiejscowi w hierarchii i Twoje wyklocanie sie albo przymuszanie go do zmian raczej niewiele da..'' jestescie wszystkie tak przyglupie, ze to sie w glowie nie miesci :-O 🖐️

Gość wszyscy szczesliwi
facet nie odcioł sie od mamusi nawet w bibli jest o tym ze dzieci opuszczają rodziców i zakładają rodziny

Gość scsvg
JellyBelly sama jestes przyglupia Nie mozesz na poczatku zwiazku stawiac facetowi ultimatum i krzyczec 'ja jestem najwazniejsza, ja ja ja!!!' To sie robi inaczej i malymi kroczkami tak zeby facet nie zauwazyl. Zadanie od faceta zwiazanego z rodzina zeby sie od niej odcial 'BO TAK' jest durnota.

No ! ha ha...dlaczego i mnie sie wydaje ze jego " rodzina" to zona i dzieci ha ha ha...Oj kobieto ! kobieto!!

Gość przeciez napisala
ze ja przedstawil rodzinie, chyba nie zonie i dzieciom, to normalne no i nie zaprowadzil by do rodzicow obcej baby majac juz zone. Maminsynek i tyle