Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Żżżż

Samochód do ślubu

Polecane posty

Gość Pan Żżżż

Drogie Panie, Mam do was pytanie: Jakim samochodem chciałybyście najbardziej pojechać do ślubu? Czy miałby to być samochód nowy czy zabytkowy? Luksusowy mercedes z lat 60 czy moze Garus cabrio? wasze odpowiedzi będą bardzo pomocne pozdrawiam, Kazik :)

Gość Allegrowiczka1987
Ja bym chciala czyms zabytkowym ;) Ale jedziemy swoim , bo kupilismy w tym roku wiec bedzie jak znalazl... :)

Gość Pan Żżżż
A co to za samochód jezeli mozna zapytac?

Gość na pewno nie garbus
Garbus cabrio jest może i ciekawy, ale ma jedną wielką wadę. Ma tylko dwoje drzwi. Siadanie do tyłu w sukience to nie jest najlepszy pomysł. Panna młoda w szpilkach, przeciskająca się do tyłu. Akurat garbusa znam, tam fotel po złożeniu pozostawia naprawdę niewiele miejsca do przejścia. Drzwi nie są szerokie, a więc zabytkowy jak najbardziej, ale Jaguar, albo Mercedes. Może być cabrio, ale amerykańskie.

znam takich co jechali Warsza z wypozyczalni i w beskidach rzecz sie miała i autko nie wyrobiło na podjezdzie pod góre, chłodnica padła i młodzi na drodze zostali o niczym, kierowca chciał zeby go pchac, a upał był ludzie sie zmeczyli, spodzili, upaprali..jednym słowem porazka. inna para jechala starym mini, młody sam prowadził, ale kobieta była grubsza to wyciagneli przedni fotoel a ona sie wciskała do tyłu. inna kobiete wsadzali przez bagaznik w aucie bo sie jej sukeinka w waskich drzwiach nie zmiesciła...dlatego kazde autko fajne byle funkcjonalne było, sprawne i czyste... ja bym postawiła na aktualny model czegos luksosowego np. BMW czy merca S-klasy, tak wspólczesnie, albo czyms całkiem starym, tak z lat 40,50 ale z odkrytym dachem (garbus zbyt mały)...na białe amerykanskie limuzyny mam alergie.

Gość OneTwo
Aston Martin DB9

Gość Allegrowiczka1987
Mi sie tez marzylo cos w stylu garbusa... Eh... A jedziemy fordem mondeo (piaskowy kolor) ;)

Gość jedyny taki retro w Polsce!
to nie malutki retro samochodzik w którym ledwo się mieścisz,ale prawdziwa królewska limuzyna! www.autorlimuzyna.pl

Gość anitka ehh
jaguar xkr

Gość zakochana_panna
dorozka jesli robila bym wesele..moje marzenie jak mialam 20 lat

Gość lola_
a mi sie marzyło od kąd pamietam czarne Audi moglo byc nawet A6 :) a pojedziemy do slubu Audi czarne A8 :D jestem bardzo zadowolona :)