Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mili_vanili

komoda kąpielowa

Polecane posty

Gość mili_vanili

Czy ktoś używał z Was takiej komody kąpielowej?? http://allegro.pl/komoda-kapielowa-z-przewijakiem-5-kolorow-0045-i1726992428.html Wiem że taka wanienka na długo nie starczy, ale zakładam że kiedy będzie za mała to będę kąpać dziecko na siedząco. Czy dobrze myślę? Dużo by mi ta komoda ułatwiła ponieważ nie mam gdzie umieścić przewijaka i nie wyobrażam sobie dźwigania dużej wanienki z wodą.

nie miałam komody, więc nie podpowiem, ale oglądałam w sklepie i była troszkę chwiejna, dlatego odradzałabym kupowanie czegoś takiego na allegro. Najlepiej w sklepie obejrzeć, czy jest stabilne

Gość mili_vanili
oglądałam w sklepie jest dosyć stabilna, ale wanienka jest naprawdę mała.

ja mam komode drewniana z wanienka (plastikowa), a na komodzie przewijak. Powiem tak, podobala mi sie bardzo,ale jest malo funkcjonalna. Do kapieli i tak ja wyciagalam i stawialam na ziemi,poza tym wanienka jest mala i ma jakas przegrode po srodku,niby zeby oprzec pupe dziecka, jak dla mnie byla bez sensu i kupilam nowa, wieksza,gdzie sie corka moze polozyc. Lepiej zobaczyc na zywo zanim kupisz.

Gość mamamama27
też myśłałam ją kupić - ale nie kupiłam i dobrze - zbędny grat w domu - starcza na krótko - a ja małego kąpałam i wyjmowałam na nasze duże lóżko - i ubierałam itd na siedząco - zginanie sie nad przewijakiem po cc bylo nie za fajne i strach ze dziecko spadnie - tak to kręcił się na łóżku a ja sobie siedziałam - miałam stojak na waniekę (myśle że stolik by starczył jakiś ale miałam pożyczone od bratowej stojak) a teraz mały kąpie się na ziemi

ja miałam taką komodę, tylko z Brevi i dla mnie była super przydatna-nie miałabym gdzie postawić wanienki, a tak nie musiałam się schylać. To dobre rozwiązanie, jak masz małe mieszkanie. Nie przydał się tylko ten przewijak przy komodzie, no bo jest otwierana,więc tak czy inaczej musiała stac przy przewijaku, żeby po kąpieli wytrzeć dziecko i ubrać

Gość mama sama w domu...
zbędny wydatek przydatna na góra 2,5 miesiąca