Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mutsy

pytanie o wózek Mutsy

Polecane posty

Gość Mutsy

mam pytanie do użytkowniczek wózka mutsy. W sklepach internetowych można kupić zestaw 3w1. Jest gondola z budką a spacerówka na zdjęciach jest bez budki. Czy budka z gondoli pasuje do spacerówki? i czy jest w niej okienko do podglądania dziecka? bo na tych zdjęciach nie bardzo widać... chodzi mi o to plastikowe okienko jak dziecko siedzi w spacerówce przodem do kierunku jazdy to czy mama widzi co dziecko robi???

Gość Mutsy
chodzi mi o model urban rider. No i właśnie obawiam się braku tej szybki. Ale z drugiej strony można ustawić siedzisko w dwie strony. Mam dylemat między urbanem a 4riderem. no i czy piankowe koła są oki? bo za pompowane trzeba dopłacać. Mieszkam w Zakopanem i na zimę i nasze zaspy muszę mieć terenówkę, bo bywa masakra śnieżna :) na szczęście mieszkam w domu więc nie muszę wózka wnosić niegdzie jak np mieszkanki bloków

ja mam na piankowych i po mieście jest ok. Plus piankowych to waga, i fakt że nie złapiesz kapcia :P jednak jeśli Tobie potrzebny jest wózek bardziej terenowy i nie musisz patrzeć na wage to myśle że pompowane były by lepsze :)

Gość Mutsy
a ty ogólnie jesteś zadowolona z mutsy? ja się waham miedzy urbanem a 4riderem który lepszy wg ciebie? Myślałam też o transporterze ale podobno stelaż się łamie....

ja mam własnie transportera :) z tego co się orientowałam, stelaż się łamał ale producent poprawił konstrukcje i od 2010 wszystko jest ok. bardzo jestem zadowolona, wózek jest lekki, funkcjonalny, zgrabny. Super się prowadzi. W tym tygodniu przesiadamy się do spacerówki i zobaczymy jak ona się spisuje. Jedyny dla mnie minus transportera to spacerówka, która ma siedzisko w jedną strone, ale myśle że to da się przeżyć ;) nie próbowałam pozostałych ( nie pasował mi rodzaj stelaża) ale urban jest dość ciekawy :)