Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiki1

Przedluzanie wlosow rozne metody Rapunzel of Sweden

Polecane posty

Gość spiki1

Witam chcialabym przedstawic firme Rapunzel Of Sweden. Sprzedajemy dobre gatunkowo naturalne włosy do przedłużania różnymi metodami: na keratynę, na mikroringi, na silikon, włosy clip on, włosy na taśmie. Posiadamy rowniez asortyment do pielegnacji wlosow przedluzonych oraz akcesoria do przedluzania wlosow. Jesteśmy największą firmą, sprzedającą włosy do przedłużania w całej Skandynawii. Zapraszamy do wejścia na stronę http://www.rapunzelofsweden.pl Dowolnie przeszukaj naszą stronę, obejrzyj filmy instruktażowe do różnych metod przedłużania włosów, zapoznaj się z wieloma rodzajami przedłużanych włosów Rapunzel i akcesoriami. Jezeli macie jakies pytania pisac na adres e- mail: pl@rapunzelofsweden.com z checia odpowiem na wszystkie pytania

Gość gość
Witam czy macie w Sprzedaży włosy do metody micro ring kolo 6001

Gość gość
Mam włosy rapunzel od maja zeszłego roku czyli mają już ponad rok, przez kilka pierwszych dni były miękkie i błyszczące jednak po czasie zaczęły być sztywne, najgorsze jest dla mnie sklejanie, ciągle trzeba je rozczesywać ze względu na to, że robią sie z nich okropne "dredy" i wygląda to tragicznie, jest to dla mnie ogromny minus i przeszkadza, bez szczotki ani rusz! Na pewno nie nadają sie do noszenia przez cały dzień bez poprawek, na 4-5h max później obsuwają sie i widać, że są dopięte bo zaczynają się strasznie odróżniać od naturalnych. Mam na clipy zestaw 7 w naturalnym kolorze brązu, kolor się utlenił i stały się lekko zielone, nie ma żadnego problemu z przypięciem zajmuje mi to ok 3 do 5 min (kwestia wprawy) i gramatura tez jest ok jak na 50 cm. Korzystam z nich na codzień, od czasu myje je i prostuje oraz nakładam kremy termiczne przed zniszczeniem jednak średnio to na nie działa, ponieważ już od pierwszej stylizacji włosy się delikatnie zmieniły stały się szorstkie sztywne i mimo podkręcania nadal są proste jak struny co nie wyglada dość naturalnie i oddziela włosy po czasie, na pasmach pojawiły sie białe końce jednak uważam, że jest to naturalne, włosy przetestowałam podczas stylizacji jak i w "ciężkich" warunkach atmosferycznych (wiatry, deszcze) nie są najgorsze (trochę się mimo wszystko puszą) jakość mogłaby być jednak lepsza, włosy nie sa 100% naturalne i nikt mi tego nie wmówi na czym bardzo sie zawiodłam ze względu na to, że fryzjerka u której je zamawiałam gwarantowała, że są to włosy ludzkie. Częściowo gdy się przyjrzymy wyglądają jak od lalki jednak nie rzutuje to na efekcie i na "gole oko" aż tak tego nie widać, są wymieszane z syntetykami. Po roku noszenia rozstaje sie z nimi i zakładam włosy na stałe (metoda micro ringi) dlatego, że własne mam dość krótkie i meczy mnie codzienne dopinanie spinek jak i uczucie noszenia bo jednak mimo wszystko są wyczuwalne i obciążają. Jakość adekwatna do ceny, za dobre włosy trzeba zapłacić o wiele więcej (najlepsze jak dla mnie są słowiańskie lub dziewicze ścinane w warkoczach). Polecam Rapunzel jeżeli ktoś potrzebuje szybkiego efektu i nie chce ingerować w zabiegi czy też przepłacać, do roku noszenia są okej, później mimo wszystko wychodzi zniszczenie. Włosom dale 6/10

Gość KlaraOlszewska
przyznam szczerze, że akurat z tą marką nie miałam do czynienia, ale za to skusiłam się na zabieg przedłużania u mnie na osiedlu w Poznaniu w Great Lenghts. Chyba nigdy nie byłam zadowolona z jakiegoś zabiegu urodowego jak z tego. Naprawdę fenomenalnie wyszło. Efekt jest mega dla mnie i dla mojego chłopaka, a to ważne bo w końcu jemu też muszę się podobać:D