Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika87

Gastroskopia,pomocy!!!

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie:) we czwartek mam gastroskopie i panicznie sie jej boje:( ale bole zoladka sa tak silne ,ze nie pozwalaja mi normalnie funkcjonowac wiec musze zniesc to badanie.Prosze o opinie z tego badania ,jak to przezyc?? Dziekuje!!!!

Gość dziunia wrocek
niestety nie pocieszę ja miałam badanie jakieś 3 lata temu- byłam w kolejce chyba 10 - przede mną ludzie wchodzili i wychodzili jakby po recepte byli- ja odstawiłam taki show że chyba całe miasto mnie słyszało :( moja mama miała juz chyba z 5 razy, siostra 2 i też mówiły że nic strasznego- dla mnie to jednak był koszmar- nie wiem od czego to zależy

A mialas robiona prywatnie? bo w szpitalu lub na nfz maja rurke 20 mm a prywatnie 10 mm grubosci,ja ide prywatnie i zobaczymy:(

No miłe nie jest. Ale ......... No zależy kto i jak to będzie robił. Jak idziesz prywatnie? No może trafisz na kogoś kto potraktuje Ciebie jak człowieka.

Gość dziunia wrocek
ja miałąm w szpitalu- rura wydawała mi sie jak od odkurzacza- normlanie myslałam ze sie uduszę

Moja mama tez miala robiona w szpitalu i strasznie to przeszla:( dlatego ja poswiece te 250 zl i pojde prywatnie. a co ci wyszlo z badania?

Gość zumi zumi zumi
ja mialam w zeszlym roku-prywatnie. tez balam sie strasznie, az przed wejsciem poplynely mi lzy,chociaz wtedy mialam 26lat. jednak nie takie to straszne:) mialam super lekarke i naparwde nie trwalo to dlugo. sluchaj co do ciebie mowia,jak beda wkladac ci rurke -owtorz gardlo szeroko. poodbija ci sie pare razy i tyle. pozniej gardlo boli:) mowie ci to ja-mega panikara!!!!