Kadzidełko 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Dziewczyny jakie były u was orzyczyny braku ciąży pomimo starań?? ja jeszcze nie staram się o dzidziusia ale za jakis czas bym chciała zajsc w ciążę, jednak od jakiegos czasu przestał sie u mnie pojawiac sluz owulacyjny. Wczesniej mogłam go bardzo łatwo zauwazyc a teraz go nie ma. Martwie sie ze przez to moga miec problem z z ajściem w ciążę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluz tu nie ma nic Napisano Sierpień 1, 2011 do rzeczy a staram sie juz ponad 3 lata o upragnioną ciążę w piatek czeka mnie test ptc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kadzidełko 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Ale podobno śluz tez ma duzy wpływ na powodzenie, tak gdzies czytałam ale nie jestem pewna więc moze masz racje:) a miałas jakies inne badania robione?? co mówią lekarze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluz tu nie ma nic Napisano Sierpień 1, 2011 hmm maz ma slabe nasienie ale duzo plemnikow dobra morfologie lekarz nie widz problemy z zajsciem ale pewnie to tez ma wplyw staramy sie juz 3 lata a badamy od pczatku roku mnie czeka test na wrogis sluz noi zobaczymy cykle mam regularne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluz tu nie ma nic Napisano Sierpień 1, 2011 na sluz mozesz pic siemie lniane albo olej z wiesiołka mi to pomagalo jak bralam ale w ciaze nie zaszlam :/a ty ile sie juz starasz?ile masz lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluz tu nie ma nic Napisano Sierpień 1, 2011 narazie sie tym nie martw tylko sie staraj zdrowe pary staraja sie nawet do roku czasu a ty jeszcze nie zaczełas wiec nie ma obaw póki co nie martw sie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kadzidełko 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Mam 24 lata, jeszcze się nie staram, za jakis rok bym chciała zacząc się starac. Wiem ze narazie nie ma co zachodzic w głowę, ale mimo wszystko się martwie, cykle tez mam regularny zdarzają się czasem tylko 2, 3 dniwe przesunięcia. A Ty ile masz lat?? Tez nie było u Ciebie tego sluzu ze łykałas ten wiesiołek?? ja kiedys tego sluzu miałam bardzo duzo i wiedziałam kiedy mam owulację a teraz niestety nie wiem bo go nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluz tu nie ma nic Napisano Sierpień 1, 2011 to ja sie nie starasz jeszcze wiec nie martw ty duzo kobiet ma sluz w sordku duzo a nie na zewnątrz nie ma tu ni do rzeczy a mozesz brac jak pisalam wiesiolek w tabletach albo siemie lniane ja mialam po wiesiolku dobry sluz ale i tak w ciazy nie bylam czeka mnie test a troche sie juz czasu staram i duzo przezylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kadzidełko 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Dziękuję za słowa otuchy:) pozdrawiam i życzę zobaczenia jak najszybciej dwóch kreseczek na teście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Sierpień 1, 2011 autorko jesli moge cos powiedziec. jeszcze sie nie zaczelS STARAC A JUZ zawracasz sobie glowe takimi rzeczami. To jest duzy blad bo zamiast sie martwic na zapas to lepiej podejdz na tego na luzie. sluzn plodny wystepuje niue zawsze u kzdej kobiety jest inny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach