Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha142

Tabletki 72h po stosunku, a okres.

Polecane posty

Gość gocha142

Ostatnio wziełam tabletkę, po tygodniu miałam krwawienia, okres mi się spóżnił prawie dwa tygodnie, ale czytałam że do 2/3 może się spóźniać i mam teraz pytanie, co jest z następnym okresie? też może się spóżnić?

może się spóźnić kolejny okres, wzięłaś taką bombę hormonalną, że możesz mieć jakiś czas rozregulowane cykle

Gość rtdd
Dokładnie, kolezanka wyzej ma racje, trzeba teraz uwazac rowniez z seksem bo nasze cykle sarozregulowane

Gość *liliann
U mnie po tej tabletce wszystko było w porządku i okres przyszedł wtedy kiedy miał przyjść.

Gość rtdd
Mi sie spoznil jeden dzien

Gość gocha142
chodzi mi o drugi okres, bo pierwszy mi sie spoznil dwa tygodnie..

to przecież tłumaczę - wziełaś bombę hormonalną i MOŻESZ mieć jakiś czas problemy z nieregularnymi cyklami

Gość Michał Zaradny
Witam Każdy organizm inaczej reaguje na tak dużą dawkę hormonów. Istnieje możliwość, że kolejny okres również się spóźni. Na stronie www.wpadka.pl możesz dowiedzieć się więcej o antykoncepcji awaryjnej. Znajdziesz tam ciekawe, profesjonalne artykuły i porady. Pozdrawiam ---- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość pazurrro
Tabletki 72h po to nie są tabletki poronne, nie mają z nimi nic wspólnego. Radzę zagłębić się w wiedzę zanim się coś takiego napisze

Gość cheekcyhik
Hej. 25 sierpnia zażyłam tabletkę,po tygodniu od zażycia tabletki miałam takie brązowe plamienia. Trwały tydzień, później zamieniły się w krew , przy czym objawy mam jak przy okresie ,ból brzucha ,obrzmiałe piersi itp. Okres powinnam dostac 14.09 , jednak jak widac dostałam go za wcześnie, jest bardzo skąpy,ale jednak bardziej obfity niż te brązowe plamienia, a ból piersi i brzucha powoli odchodzi więc wnioskuję iż to okres. Czy to normalne że dostałam go za wcześnie? Pozdrawiam :)

Gość cheekcyhik
up

Gość azu
Poczytaj sobie ulotkę albo strony dot. antykoncepcji 72godz. po stosunku to się dowiesz że to normalne. Zażyłaś bombę hormonalną więc nic dziwnego że wszystko może być pokręcone.

Gość gość
Chce poinformować ze ja zażyłam tabletke i tydzień po dostałam krwawienie trwało przeszło 2 tyg. po czym dostałam normalny okres ;)