Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata k.

Mam 32lata i zostanę babcią

Polecane posty

Gość agata k.

moja 14 letnia córka jest w ciąży...

Gość ty też wcześnie zaczęłaś
więc czemu się dziwisz?

przesrane życie będziesz musiała teraz pracować żeby utrzymać córke, jej dzieciaka i może chłoptasia córki masakra

Gość agata k.
ale ja przynajmniej mialam 18lat i bylam pelnoletnia

Gość 5 tysi
ojej szkoda dziewczynki:( a powiedz kto jest ojcem dziecka mozesz liczyc na jakas pomoc?

Gość rtdd
To jest prowokacja? 14 lat i ciaza?

Gość Kochanka Policjanta
dobry tekst wielbiciel 70B w tym tempie przed 50-tką zostaniesz prababcią Hahahahahahah gratuluję riposty:):):):)

no przynajmniej miałaś ale rozumu to nie za wiele i teraz masz tego skutki, młodociana mamusiu-babciu

Gość agata k.
ojciec ma 18lat

Gość Kochanka Policjanta
oczywiście wszyscy ją atakujcie, jak to córkę wychowała... Jakbyście nie wiedzieli jakie są czasy teraz i jaka jest młodzież i wpływ środowiska. Autorko, a co z ojcem tego dziecka, też jest taki młody, co na to Twój mąż i przede wszystkim co mówi córka?

Gość agata k.
i niby jest pełnoletni, ale ja go znam i to był dobry chłopak, zawsze go lubiłam, to kolega syna starszego, grzeczny, miły, kulturalny...

Gość agata k.
cóż na rozmowy to może i nie za późno, bo jak jest dziecko to już jest, ale boję się że córka pójdzie w moje ślady i za rok zajdzie w drugą ciążę!

ty mialas 18 lat ... corka poszla w twoje ślady... eh hmmm nie grozi ci za to jakas kara ze dopuscilas do tego jakby nie bylo to jest dziecko pod twoja opieką ? nasze prawo nie normuje tego ? skoro dziecko jest az tak male ze ma 14 lat i zachodzi w ciaze.. to chyba kurator ?

pewnie jej się odechce ale czy to coś zmieni? myślisz, że tego dziecka-ciąży to chciała?

Gość Kochanka Policjanta
a to nie jest tak, że seks w z dziewczynką poniżej 16 r.ż to przestępstwo???

"Kochanka Policjanta a to nie jest tak, że seks w z dziewczynką poniżej 16 r.ż to przestępstwo???" no właśnie - czy matka nie bedzie odpowiedzialna za brak opieki nad dzieckiem 14 letnim ??

za córkę odpowiada matka (brak nalezytej opieki nad maloletnim) a ojciec za siebie (współżycie z maloletnim) dwie rózne odpowiedzialności, dwa rózne wykroczenia, czy przestępstwa, klasyfikacji juz nie znam

Gość agata k.
jeszcze nie slyszlalam o tym zeby ponosic do odpowiedzialnosci matkę, ja o swoje dzicko dbam ale nie bede z nia 24 godiny na dobe w domu przeciez, ona ma 14lat a nie 7 a ja tez pracuję a ojca mi tez szkoda bo pelnoletni jest ale to naprawde dobry chlopak...

Gość agata k.
dlaczego jestem niewyrodna podaj mi argument zamiastrzucac slowa! a w ogole, ojciec dziecka chce zamieszkac z moja corka i zaczac zarabiac na nich, mowi ze ja kocha i dziecko, ale to mozliwe jak ona ma 14 lat? To naprawde dobry chlopak, szkdoa go podawac do sadu

Gość chłopak jako pełnoletni
będzie odpowiadał za pedofilię (sex z osobą poniżej 15 lat)

Gość torrrrenze
no lepiej Ci sie w zyciu trafic nie moglo, kiedy bedziesz rozmawiac z kolezankami, ktore beda mowic ze niedluga zostana babciami ty bedziesz mowic ze jestes juz prababcia, przerobane masz

Gość dfdsgfdg
ale ja oraz corka bysmy nie chcialy aby on odpowiadal za pedofilie, on jest dobry ja go zawsze lubilam, corka go kocha... mozemy cosz robic zeby on nie odpowiadal?

Gość agata k.
przepraszam to ja nicku nie zmienilam

Gość warszawiankaaaaaaaa
rany ale nieuki z was... chlopak nie bedzie odpowiadal za pedofilie jesli jest starszy od niej jedynie o 4 lata... co innego jesli ta roznica bylaby wieksza niz 5... a tak seks nawet z 14latka nie jest zakazany jesli dziewczyna wyrazila na to zgode