Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamienia....

duphaston a palmienia ??

Polecane posty

Gość plamienia....

witam mam taki problem prawie od początku ciązy plamie lekarz wypisał mi duphaston i kazał brac 2 razy dzienie po jednej tabletce ale plamienia nie ustepuja za 9 dni mam nastepna wizyte na poprzedniej lekarz stwierdził ze wszystko jest ok i ze dziecko rozwjia sie prawidłowo. miała może któras tak i ciąża przetrwała . mam juz jedno dziecko dróga ciąza okazała sie nie powodzeniem ciąza obumarła. teraz jestem w 7 tyg ciązy

Gość plamienia....
podnosze

Gość plamienia....
czy ktoś mi odpowie ??? wiem ze nie ma tu wrózek a le może któres tak miała i urodziła dziecko

Gość kwiaat
a nie położył Cię do szpitala? lezysz w domu? ja jak plamiłam- też w drugiej ciąży, to połozyli mnie do szpitala, tam tylko miałam wstawać do wc, dostawałam duphaston. po wyjściu parę dni w domu znow plamienia, ale też ok i dzisiaj mam zdrowego synusia:)

Gość madzia jakie IQ
trzba odpoczywać. na pewno lekarz prowadzący to ci zalecił. więc zastanów się czy my tu ci pomożemy? idź do swojego lekarza i się dowiesz. może zlekceważyłaś jego zalecenia i się forsujesz. skoro bierzesz duphaston , który jest na podtrzymanie ciąży to chyba miałaś jakieś zagrożenie.

u mnie duphaston nie pomógł, dopiero luteina dopochwowa dała radę. Moja lekarka z przedłużającym się plamieniem od razu kierowała do szpitala

Gość plamienia....
nie położyli mnie do szpitala kazal lezec w domu

Gość madzia jakie IQ
a leżałaś? czy jednak trochę lekceważyłaś zalecenia. czasami tak jest , że nie pomyśli się, że cokolwiek złego może się stać i przekroczy się tą granicę. na pewno nie biegałaś, skakałaś czy wybierałaś się w dalekie podróże samochodem bo to byłoby przegięcie. zaztroszcz się o dobro dziecka i twoje i na wszelki wypadek idź do gina, da ci luteine podjęzykowo lub dopochwowo.

Gość plamienia.....
nie biegałam ani nie skakałam cały czas leże u lekarza byłam paredni temu zrobił usg i powiedział ze dziecko rozwija sie dobrze i ze nie wie skad te plamienia sa. powiedział ze na nastepnej wyzycie czuli za 9 dni bedzie wszystko wiadomo