Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobie_taka_ja_34

Do dziewczyn co często noszą szpilki!!! KOCHANE PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość sobie_taka_ja_34

no więc tak 20 sierpnia mam WESELE!!!! mojego kuzyna chciałabym jakies gustowne szpilki co by pasowały do mojego odzienia No ale w tym problem, czy ja wytrzymam? Mam 16 lat, dotąd w szpilkach chodziłam tylko w DOMKU po dywanie lub parkiecie ( hehe chyba jak każda młoda dziewczyna zakładałam buty babci/ciotki itp. ) na zakończenie roku miałam botki z 8 cm, WRACAŁAM NA BOSO.... normalnie czułam że zaraz mi stopa odpadnie od tego dziwnego bólu......Moim marzeniem by było w takich 10cm z platformą się pokazać, ale cholerka, pytanie czy ja wstanę z nimi, potańczę?? Wielbiciele szpilek jak i nie podawajcie jakieś pomysły co mnie uratuje:) bardzo bym chciała.....

Hmm.. może być ciężko ;( Na twoim miejscu owszem nałożyłabym szpilki na tzw. pierwsze wyjście, ale gdy tylko poczujesz się niekomfortowo to zamieniłabym je na jakieś eleganckie i wygodne balerinki pasujące do sukienki :) No i oczywiście do tego czasu postaraj się jak najwięcej w nich chodzić bo nie wystarczy nałożyć szpilki. Trzeba w nich potrafić się również ładnie poruszać. Pozdrawiam :)

Prima Moda i Venezia - dwie sprawdzone i ogolnodostępne marki, które mają najlepiej wyprofilowane obcasy. jesli w butach z tej firmy nie ujdziesz to niestety obawiam sie ze w zadnych innych. spróboj ;) powodzenia!

Gość dzięki
dzięki dziewczyny!

Gość kulturalni ludzie mają w
ja mma venezie i nie uwazam, zeby byly stabilne i wyprofilowane poza tym jak ona nie umie chodzic, to nie ma co sie szarpac tak od razu - albo wez na zmiane baleriny na wszelki wypadek. ja sie od kilku lat nie moge nauczyc chodzic na obcasie, wyprobowalam mase marek, a wieszkosc mnie obciera, cisnie, albo stopy bolą. moja rada: zacnij od obcasow 3-4cm, chodz w takich gdzie się da. dopiero potem zwiekszaj po centymetrze. ale dopoki nie skonczysz liceum to w wysokich obcasach bedziesz wyglądać źle, bo to nie sa buty dla dziewczyn tylko dla kobiet

Nie zgodzę się z poprzedniczką! Fakt! Buty na obcasie są dla kobiet, ale ja jeszcze nie skończyłam liceum, a chodzę w obcasach lepiej niż moja mama, która całe życie w nich człapie. Z resztą chłopak cały czas mnie prosi o to bym je jak najczęściej zakładała ;)