Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia18....

Czy mogę pójść do klubu w adidasach? Moja pierwsza dyskoteka

Polecane posty

Gość madzia18....

Czy mogę pójść do klubu w adidasach? Moja pierwsza dyskoteka Teraz mnie wyśmiejecie i przeklniecie, ale w każdych innych butach obdzieram sobie skórę pięt do krwi, mam 3 pary ballerin i we wszystkich jest to samo, wystarczy że przejdę się godzinkę po mieście i krew leci strumieniami, nawet nie umiem wyobrazić kilku godzin tańca w klubie w nich :( i tak z każdymi butami, japonek w ogóle mamz abronione nosić, jeszcze nie było takichgdzie bym se skóry bnie obdarła, wyjątkiem są tylko zwykłe klapki i adidasy. Mam adidasy takie "niskie" nie typowy duży adidas jeśli wiecie mi o co chodzi i nie wiem czy to wypada włożyć. w ogóle pierwszy raz w życiu idę na dyskotekę i nie wiem co się tam nosi kompletnie! no i czy mogę pójść w jeansach? nie włożę spódnicy bo mam nieładne nogi... a co mam włożyć na górę, nie mam "seksownych" ubrań bo ubieram się na sportowo mam rózne t-shirty i koszulki na ramiączkach

Gość w zyciu bywa różnie...
a co? zeby isc sie bawić to trzeba być odjebanym jak nie wiem kto? idziesz na disco potanczyc czy na rewie mody? wkładaj adidasy, jeansy, jakiś top i siebaw dziecko, tylko czasem nie wiem czemu do klubów nie wpuszczają w białych adidasach...

Gość madzia18....
no 18mam a o co chodzi? i na serio nie wpuszczaja w bialych adidasach?

Gość malinka123456789
Beznadziejne pytanie... słuchaj każdy idzie ubrany na imprezę jak chce... nie idziesz na żaden wybieg tylko dobrze się bawić.. jesli wolisz iść w adidasach i jeansach to tak idź... nie tylko Ty tak bd ubrana... do tego fajna bluzka i baw się dobrze :)) to żaden wstyd jak miałam z 15 lat to też tak przeważnie chodziłam ubrana na imprezy :)

Gość malinka123456789
pierwsze słysze żeby do klubu w białych adidasach nie wpuszczali haha... co to ma do rzeczy ;DD wpuszczają normalnie w białych..

Ja jak miałam 15,16 lat to tak własnie chodziłam :D załóż bluzkę na ramiączkach białą najlepiei i idź normanie .

Gość w zyciu bywa różnie...
jak to jest impreza w remizie to może i na boso cie wpuszczą, u mnie jest kilka klubów gdzie w białych adidasach nie wejdziesz (na pewno facet) bo juz miałam takie sytuacje i trzeba było sie wracac do domu przebierac....

Gość no nie moge.....
no ale sorry, zalezy gdzie idzie! swietnie sie widze znacie! w niektorych dyskotekach nie wpuszczaja w sportowym stroju i obuwiu! dowiedz sie czy tam wpuszczaja, i jesli tak to idz tak zeby Tobie bylo wygodnie :)

Gość malinka123456789
no to wiadomo że zależy gdzie idzie... bo są też kluby gdzie nie wpuszczą jej w normalnych jeansach i adidasach tylko ładniej musi być ubrana...a chłopaki w cwaniakach i na sportowo nie wpuszczą... ale jeśli idzie do zwykłego klubu co wpuszczają w adidasach i to i w białych wejdzie

Gość madzia18....
to w czym ma pójść na dyskotekę chłopak jak nie w adidasach?

Gość madzia18....
ej to ci bramkarze każdemu wchodzącemu sprawdzają buty?

Gość malinka123456789
napisałam wcześniej że są kluby gdzie chłopa w adidasach nie wpuszczą... żeby wejść musi być w cwaniakach.... czyli takie buty do garnituru ;) u mnie w mieście było pare takich klubów żeby wejść musiał mieć chlopak cwaniaki i przynajmniej jeansy

Gość malinka123456789
no jak jakiś wchodzi to bramka stojąca na wejściu widzi jakie ma buty..

Gość taaa josh jak ty sie teraz
to zaloz jazzowki

Gość policja z komendy powiatowej w
potwierdzam, w heaven leszno nie wpuszczaja w byle czym

nie mart się takimi głupotami. trzeba siebie cenić. Idź jak chcesz. Pamiętam że jak byłem młody też miałem adidasy ;-)

Gość Osttanio też kolegi nie chciel
wpuścić, nawet nie w białych adidasach tylko granatowych, takich bardziej halówkach... Z koleżanką wnosiłyśmy mu inne buty w torebce ;-) I panowie na ochronie powiedzieli, ze dziewczynę wpuszczą w każdym stroju, faceta już nie... Sama właśnie chodziłam większość życia w adidasach, również białych :-P Dlatego, że jest mi w nich wygodniej i tyle. Ubierz proste jeansy i jaką ładniejsza bluzkę, na ramiączkach może być. Ja nawet w polówkach w paski chodziłam :-P Żeby wrażenie 'elegancji' zachować pomaluj się ładnie, wyprostuj włosy, kolczyki, może jakieś spinki czy opaska we włosy ;-)

Gość no nie moge.....
no zalezy jaka knajpa i jaka ochrona bo roznie to bywa, mnie tez generalnie zawsze wpuszczali problemow nie mialam, aczkolwiek znajomych nie chcieli ze wzgledu na buty albo bluzy...

Gość madzia18....
okej, dziękuję za rady!

Gość malinka123456789
no u mnie w mieście jak było heaven to na początku chlopaki nie mogli wchodzić z bluzami w kapturach i jak byli łysi i tym był problem bo mój jest łysy ale zawsze się jakoś "dogadało" ;)

Gość malinka123456789
sorry wgl za błedy i pisownie ale jestem czymś zajeta i nie myśle co piszę ; D

Gość ewelin_e
malinka123456789- ile masz lat?

Gość malinka123456789
21 a co ??

Gość kaska576576
ooo widze ze nie jestes sama, masz 18 lat i nigdy nie bylas na dyskotece;/ ja mam podobnie, mam 20 lat i bylam na dyskotece raz w zyciu:(:( mam faceta ale on nie lubi takich imprez:( a z kolei jak mam isc sama to troche niebezpiecznie mlodej dziewczynie wracac samej do domu po nocy;/ poza tym glupio sie czuje bez niego:( nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala zeby to w sobie zmienil:( mlodosc potrzebuje ze tak powiem sie wyszumiec a my ta mlodosc marnujemy:( no ale coz kocham go i tak...

Gość malinka123456789
ehh no wlasnie masakra ja przez dobre 5 lat bez mala nie opuściłam żadnego tygodnia żeby nie iść na impreze... a teraz mojemu chłopakowi już się nie chce... i mnei to wnerwia a bez niego nie pójdę bo nigdzie nie wychodzimy bez siebie

Gość kaska576576
no totalna masakra;/ chcialabym gdzies wychodzic bo to siedzenie w domu czasem doprowadza mnie juz do szalu co oczywiscie nie oznacza ze sie z nim nudze no ale chyba sami rozumiecie ze czasem trzeba sie rozerwac poprostu;/ Jesli chodzi o te adidasy to nie wiem, cos slyszalam na ten temat ale to chyba rzeczwywiscie dotyczy facetow i takich "lepszych" sykotek. Ja nie lubie chodzic w adidasach, zakladam jak juz naprawde musze. Tez czesto baleriny mnie obdzieraly ale to zupelnie normalne, poprostu nowe buty, przyklejaj plastry tak zeby nie bylo widac a z biegiem czasu sie rozchodza

Gość malinka123456789
no ja mam 21 lat i niestety na imprezach malo goszcze przez faceta mego... za to bez mała codziennie do barów łazimy yhh... ale teraz jakoś na protektor mamy jechać więc się już cieszę :P