Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arageta

Wynajme kawalerke w centrum Warszawy - jednej spokojnej studentce

Polecane posty

Gość Arageta

Opłaty - 1500 zl + 200 zl (miejsce postojowe) + 400 zl (czynsz) + prad. Mieszkanie chronione, ochrona 24 godziny. Tel 508285382

Gość no nie moge.....
kurwa jasna!!1 2300 dla jednej studentki? czy Ty jestes normalna?! a skad taka studentka ma wziac tyle siana?w zyciu nikogo nie znajdziesz!

Gość Arageta
To sa normalne ceny w Warszawie.

Gość no nie moge.....
nikogo tepaczko na to stac nie bedzie :D i nie obrazaj mnie ździro :D

Gość no nie moge.....
poza tym pisze sie "żulom" a nie "żulą" widac ze nie dosc ze glupia to jeszcze dyslektyk :D niezle combo :D

pewnie bo studentkę stać żeby płacić 2100 miesięcznie plus opłaty leczcie się kurva ludzie! co wy wyprawiacie z cenami wynajmu mieszkań w Wawie to głowa mała! Całe szczeście uciekłam stamtąd!

Gość Arageta
Świadczenia w naturze do uzgodnienia. To tak na wypadek utraty płynności finansowej kontrahenta i braku możliwości spłaty czynszu.

Arageta Opłaty - 1500 zl + 200 zl (miejsce postojowe) + 400 zl (czynsz) + prad. Mieszkanie chronione, ochrona 24 godziny. Tel 508285382 az 1500zl chcesz dla siebie... ladnie ladnie.... ps. to jest forum a nie tablica ogloszen

Gość madzia18....
kurde to jakby taka studentka zarabiala 2000zł to nawet by jej na chleb nie zostalo

Arageta To sa normalne ceny w Warszawie. to nie sa normalne ceny w Wawie... ze az 1500zl chcesz na tym sobie zarobic... ja rozumiem jakby bylo to 2-3pokojowe mieszkanie ale nie kawalerka...

Gość Arageta
To z tym płaceniem naturalnym to podszyw, A wy tępe dziwy nie pierdo­lcie że to drogo. Jak nie macie to pod latarnie kurwa zapiertalać i mi płacić, albo spiertalać

Gość Arageta
A ty żono swojego męża albo piszesz normalnie i z gracją, albo spierd­alaj i wsadź se te trzy kropki d cipe

Gość no nie moge.....
haha prostaczko autorko - zobaczysz ze zadna spokojna studentka nie wynajmie tego mieszkania bo ja na to stac nie bedzie, u mnie w duzym miescie 3 pokojowe mieszkanie 75 m wynajmuje sie za ok 1500 zl ZE WSZYSTKIM! ladne po remoncie, jak Ty sie idiotko tak wysoko cenisz to juz twoja sprawa, twoj jezyk rowniez mowi wiele o tobie, troche wiecej klasy...bo te twoje wypowiedzi sa wprost zenujace i ponizej jakiegokolwiek poziomu :D 🖐️

Gość Arageta
Dzwoń żono pierdne ci w słuchawke tępa kur­wo A ch­j mnie to obchodzi że nie stać, będzie zapierdalać na moje ciasta i bumble

Gość no nie moge.....
cos mi sie wydaje ze to juz podszyw to wszystko pisze, a tamta co chce wynajac ten czynsz (z i tak wygorowana kwota) nic o tym nie wie :D

Gość no nie moge.....
wynajac to mieszkanie* rzecz jasna :)

Gość Hamertajm
No dobra ale ile wynosi kaucja. Ja rozumiem opłaty czynsz stawka umowna itd itp ale z chwilą nawiązania umowy najmu często bierze się pod uwagę kaucję celem pokrycia ns ewentualnych zniszczeń. Ile wynosi w tym wypadku? Oczywiście nie ma takiego obowiązku aby była ale coś mi się zdaje że ty to napewno byś chciała.

Gość Aragetta
Kaucja wynosci 5,5 tys.

Gość Hamertajm
Do "no nie mogę......"no muszę przyznać że jak za 75 m kw półtora tysiąca ze wszystkim to bardzo korzystna cena. W moim dużym mieście niestety tyle np w centrum to się płaci za dwa pokoje a nie trzy i to 5O m kw. Być może lokal ten nie jest w centrum i być może jest w starszym budownictwie ale jeśli jest w pełni funkcjonalny tj ma normalnie łazienkę. Wc. Kuchnię itd to za 2 pokoje jest półtora. A budynek jest w ścisłym centrum z bramą wjazdową choć nie jest najnowszy a może z lat 6O tzw wczesny plombowiec wbudowany w stare budownictwo. Taki lepszy z winda itp. Natomiast w każdym większym mieście od Stolicy poczynając a biorąc pod uwagę kolejno Kraków,Łódź,Wrocław,Poznań czy Trójmiasto to np za wynajem w budownictwie deweloperskim takim nieprzekraczającym dziesięciu lat sama kaucją średnio to 2 do 3 tys plus jak za dwa pokoje to sama dola dla właściciela może wynieść półtora tysiąca i do tego opłaty co za tym idzie średnio dwa tysiące. Nawet jednak przy takich cenach i nawet w Warszawie jeśli to budownictwo ns z lat 8O w bloku to autorka lekko przesądziła. Niestety takich ofert przybywa a wg mnie to już forsowanie portfela i to w poważny sposób jak za kawalerkę.

Gość Hamertajm
Kaucja 5,5tys pln? :D Ostro gracie w tej Warszawie ja Pier...:D

Gość Jackie Jim inc
No to chyba w tej kawalerce jest Jacuzzi:D Niech zgadne. Ma nie pić nie palić nie przyprowadzać nikogo po 22 i na całą noc. Ma mieć badanie od lekarza potwierdzające że nie jest w ciąży(by nie mogła skorzystać z zapisów ustawy o ochronie praw lokatorów przez analogię do umowy najmu o eksmisji czy wypowiedzeniu umowy)a najlepiej jeszcze jak drobne nakłady naprawcze będzie robić bezzwrotnie na koszt własny czy tak?:D To jest właśnie kapitalizm.

Gówno prawda że normalna. Ja wynajmowałam jeszcze rok temu na mokotowie za 1500 zl plus opłaty które wynosiły około 80 zł miesięcznie, ale w tych 1500 był już czynsz więc po pierwsze to prowokacja, a po drugie jakaś strasznie tępa dzida :D

Wystarczy wejść na allegro. Jest dużo kawalerek za 3,4 tyś i za 6 tyś. Wszystko zależy od lokalizacji. Jeśli to ścisłe centrum to cena jest normalna bądź nawet mała. Pomijam treść wpisów, bo pewnie podszyw.

Gość agataa087
Jeżeli chcesz wynająć mieszkanie na czas EURO i zarobić w kilka dni od kilkuset do kilku tysięcy złotych to polecam dodać ogłoszenie w tym serwisie: http://pl.stayeuro.com/ Obecnie wiele osób - nie tylko z Polski poszukuje tam lokum na czas EURO. Pozdrawiam