Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RosseMyRosse

Na pogrzebie chłopaka pocałowałam go tylko ja i jego mama

Polecane posty

Bardzo Ci współczuje i jestem z Toba!! nie patrz nawet na te głupie wpisy, w dzisiejszych czasach jest znieczulica ale nie wiedzialam ze az taka!! W takiej sytuacji nie ma dobrych słów zeby mogly by Cie pocieszyc. Pozostaje jedynie czekanie az czas troche zagoi rany. Pomysl ze Twoj chlopak jest teraz w lepszym swiecie gdzie nie ma juz bólu i łez. I nic zlego go juz nie spotka.Napewno nie chcialby zebys byla nieszczesliwa,wiec sprobuj jakos sobie poukladac to wysztko i bądź szczesliwa. Trzymaj sie!!

wy kurwy co wy myslicie ? bedzieci pisac 'trzymaj sie' i to pomoze ? spierdalajcie kurwy czym predzej bo nie chce z wami gadac ;{

Dzięki roksana... Słyszałam, że jak ludzie ciągle płaczą za zmarłm to on w Niebie się topi... Płaczę już mniej ale wciąż mi ciężko... Modlę sie, chodzę do kościoła. Ciągle proszę go by mi się przyśśnił ale tak sie stało tylko raz, że przyszedł do mnei we śnie... Ale chciałabym żeby był w nim codziennie...

Gość nieładnie
Autora to jakaś zaburzona emocjonalnia osoba. Zmarłemu nalezy sie tylko modlitwa i pogrzebanie z szacunkiem. On juz więcej nic nie potrzebuje, odszedł i ziemskie sprawy już go nie dotyczą. Po co go całowała? Chyba na pokaz? Jak go tak kochała niech nosi pamięć o nim w swoim sercu, po co to obnoszenie się z takimi gestami i jeszcze pisanie o tym na forum. Pewnie za jakis czas pokocha kogos innego i nawet zapomni gdzie o miejscu pochówku tej jej "wielkiej miłości"

Gość ytuytiuti
Posłuchaj, daj sobie czas na żałobę i wypłakanie się. A potem musisz jakoś sie trzymac i życ dalej. On na zawsze pozostanie w Twoim sercu, na pewno będzie patrzył na ciebie z nieba i chciał abyś była szczęśliwa.

co to za psychol pisze, ????? jakis pewnie z gimnazjum nie wyżyty gnojek . Spadaj z tąd jak nie masz nic mądrego do powiedzenia

Gość po prostu szok
i co w tym snie bylo???? bardzo ci współczuję :(

Gość Czarny olek....
czy jesli mimo zrozumienia i współczucia smiesza mnie podszyswy to jestem nienormalny?