Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karla2301

Długie zwiazki

Polecane posty

Witam wszystkich ;) chciała bym się dowiedzieć jak to jest u was ;) czy tylko u mnie są kryzysy czy tylko mi się wydaje ;) . U mnie to wygląda tak : są chwile dobre i złe potrafimy się kłucić o byle co , potrafimy sobie nie ustanie wbijać np ty cip* ty * taki i owaki ja jemu on mi .. ostatnio urodził nam się syn no i przez 2 tygodnie po porodzie było nawet w miarę był miły pomagał mi itp mineły 2 miesiące od urodzenia naszego syna i wszystko wróciło tak jak dawniej kłucimy się wyzywamy itp . nie mam prawie żadnej pomocy z jego strony a jeśli już coś zrobi to z wielka obraza majestatu ;) czasem potrafi zrobić coś sam od siebie ale rzadko ;) bardzo go kocham i nigdy mi to nie przeszkadzało aż do chwili gdy urodził się filip i prawie wszystko jest na mojej głowie .

Gość U mnie byly kryzysy ale nie
miedzy nami, tylko zwiazame z brakiem pracy itp nam zdarzylo sie pare razy poklocic, ale rozmawialismy o tym i dochodzilismy do porozumienia, wiekszych konfliktow nie bylo, chyba nie jestesmy konfliktowi tylko nie wiem czy lapiemy sie na "dlugi zwiazek" - tylko 7 lat razem

potrafimy się kłucić o byle co , potrafimy sobie nie ustanie wbijać np ty cip* ty * taki i owaki ja jemu on mi .. wbija Ci mlotkiem czy tak od dziecka masz?

Gość kołeczkowa
a on jest ojcem tego dziecka? Bo durnowato piszesz "czasem pomaga mi przy dziecku".... Nie, ja nie mam czegoś takiego- współczuje!

Gość a ja jestem w związku 4 lata
i super nam sie uklada :)) wiadomo czasem klotnie sa bo bez tego byloby nudno ale jest wysmienicie ! dzis moj ukochany mi sniadanko pyszne zrobil a przed tym musial do sklepu na zakupki skoczyccc ;***