Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paooolcia20

Escapelle - krwawienie a okres..

Polecane posty

Gość Paooolcia20

Witajcie. Mam do was takie pytanie. Zarzylam escapelle i oczywiscie lekarz powiedzial mi ze do 7 dni po zarzyciu moge dostac krawienie ale nie musze. Krwawienie wystapilo ale stad teraz moje pytanie. Czy przez to ze do krwawienia doszlo mojego okresu powinnam sie spodziewac po okolo 30 dniach (mniejwiecej 30 dni trwa moj cykl) czy tez to krwawienie nie powinno miec wplywu (tzn. jesli zarzylam tabletke 12 dnia cyklu, a krwawienie dostalam 19 dnia cyklu to okres powinnam dostac normalnie czy tez od 19 dnia cyklu powinno minac znow 30 dni)?

prawde mówiąc nie wiadomo, escapelle to ogromna dawka hormonów, bardzo miesza w organizmie, możesz dostać następny okres w terminie, możesz dopiero za miesiąc, nikt Ci tego nie powie

Gość Paooolcia20
Gdyby organizm nie byl tak skomplikowany wszystko byloby prostrze. A moje pytanie wynika tak w ogole z obaw, bo jesli nie wliczac krwawienia to powinnam juz dostac okres ale go nie ma..

Gość Paooolcia20
Hm powinnam zrobic test czy jeszcze poczekac?

co z tego, że powinnaś dostać okres, łyknęłaś bombę hormonalną nic dziwnego,że Ci sie wszystko poprzesuwało test najwczesniej 14 dni po stosunku