Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam od nowa

Od dzisiaj zaczynam nowe zycie !Koniec z odchudzaniem !

Polecane posty

Gość qwertyuqwertyu
ja na białku nie chudlam od 4 dni jem same warzywa i grejpfruty i ananasy i schudlam jurz 2,5 kg polecam

Gość ostrosłup foremny
kurde :/ ja mam grupę krwi 0 i właśnie przeczytałam, czego nie powinnam jeść :( wszystkiego co uwielbiam i co jem przeważnie :( super

Gość to ja Ci powiem
to tak jak ja:)

Gość to ja Ci powiem
wg mnie duzo za duzo jajek, coś prawie jak norweska. zrobisz jak zechesz 🖐️

Gość LonelySoul_kornelia
Same jajka i cukier w twojej diecie to 590 kcal A jest jeszcze mleko (nie napisałaś jakie i ile), mięso (nie napisałaś jakie i ile), sałatka z pomidorów (ile? czy z jakimiś dodatkami?)

Twoja choroba na pewno w jakimś stopniu powoduje otyłość i musisz iść do dobrego dietetyka. Myślę, że strasznie obniżyłaś sobie metabolizm taką głodową dietą. Czy pracujesz codziennie te 12 godzin? Gdzieś czytałam, że trzeba ćwiczyć siłowo, żeby urosły mięśnie; a potem aerobowo, żeby spalić tłuszcz. Może spróbuj wstawać pół godziny wcześniej, 15 minut ćwicz siłowo, 15 minut później aerobowo, a potem pieszo do pracy. Wysiłek fizyczny powinien trwać co najmniej 30 minut, żeby spaliła się tkanka tłuszczowa i niestety organizm przyzwyczaja się do ćwiczeń i potem nie chudnie.

Gość A czy przy takiej
Nie pracuje codziennie 12 godzin, czasami mam tez nocki ,trudno byloby mi wstac 0,5 godziny wczesniej jak klade sie i tak o 24 (dojazdy zajmuja mi duzo czasu ) a musze wstac o 5 .Czuje sie caly czas zmeczona i niewsypana i moze to tez jest jakas przyczyna tego ze waga stoi w miejscu . Wiem ze mam jednak za malo ruchu ,wiem ze spacerujac codziennie przez godzine ,cos by na wadze drgnelo ,ale w tej chwili to jest niewykonalne z powodu godzin pracy i dojazdow . Szkoda ze swiat jest taki niesprawiedliwy ,ze niektorzy leca blyskawicznie z wagi po odstawieniu samych slodyczy . Dziekuje wszystkim za rady . Jesli kiedys znow podejme walke ...i uda mi sie schudnac ,to napisze ksiazke ,bo bedzie to naprawde sukces .