Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RTFHGDRTGHT

KOBIETY SKĄD WY CZERPIECIE ENERGIĘ DO TEGO BY O SIEBIE ZADBAĆ?

Polecane posty

Gość RTFHGDRTGHT

bo ja mam 20 lat, ale tragedia.... Makijazu zrobic nie potrafie... Włosy zawsze w kucyk zwiaze, bo nie chce mi sie ukłądac... wypadaja mi i nawet nic z tym nie potrafie robic.... Depiluje sie raz na 2 tygodnie... No szok szok szok!! Nie chce taka byc!NIE CHCE TAKA BYC DAJCIE JAKIES RADY .... PROSZĘ.... mój kolega znany z chamskiej szczerosci powiedział,że jestem ładna, ale niezadbana i przytłaczam sie strojem, bo chudość maskuję jakimis bluzami, dzinsami itp

A do tego trzeba jakiejś energii ? :D ja po prostu nie mogłabym chodzić zapuszczona cały czas :D

Gość fvjhvb
do tego trzaba kasy (płacze)

jak ktos lubi byc zadbany to o siebie dba i tyle jak robisz wszystko systematycznie to jest to nawyk i tyle choc niektore rzeczy naprawde pochlaniaja duzo czasu

Gość RTFHGDRTGHT
nie chodzi o kasę, ale o takie zebranie sie w sobie... ja kiedys próbowałam, ale i tak zawsze czułam sie gorsza i brzydsza od przecietnej dziewczyny mijanej na ulicy.... mam bardzo niska samoocene

Gość huyujh
Potraktuj to jako element higieny osobistej (jak np. prysznic albo mycie zębów). Po jakims czasie wejdzie Ci to w krew :)